ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λύμουρα: «Η αρχηγός μας, μας έδωσε ώθηση για τη νίκη»

Στην παρουσία της Τούλας Καλέντζου, στάθηκε η Λολίτα Λύμουρα μιλώντας αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr μετά την αναμέτρηση με τον Κρόνο.

Λύμουρα: «Η αρχηγός μας, μας έδωσε ώθηση για τη νίκη»

Η έμπειρη γκαρντ του «τριφυλλιού» τόνισε πως η ομάδα δεν μπήκε όπως έπρεπε στην αναμέτρηση, αναφέρθηκε στην παρουσία της Τούλας Καλέντζου, ενώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί στο «Π. Γιαννακόπουλος», είπε πως γνωρίζει τη σημασία του και θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Λύμουρα αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr

«Δεν παίξαμε καλά στο α’ ημίχρονο, αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στην ζώνη αν και είχαμε ελεύθερα σουτ αλλά είχαμε όμως την εμπειρία και την υπομονή να διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι και να το φέρουμε στα μέτρα μας και στην άμυνα και στην επίθεση.

Η αρχηγός μας Τούλα Καλέντζου, μας έδωσε το σύνθημα και γενικά όλη η ομάδα στάθηκε στο ύψος που έπρεπε γιατί δεν είχαμε δικαίωμα για ήττα.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρυσι σ’ αυτό το γήπεδο ο Παναθηναϊκός είχε ένα αρνητικό αποτέλεσμα και αυτό το γνωρίζαμε. Τώρα το ξεχνάμε και βλέπουμε ήδη μπροστά και στο επόμενο ματς που είναι με τον Ολυμπιακό που ξέρουμε όλες και όλοι την σημασία του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.