ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στη Λεωφόρο δε μπορούν να μας κερδίσουν»

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης σε δηλώσεις του, αναφέρεται στη δύναμη της έδρας, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μιλάει για τους στόχους του Παναθηναϊκού.

«Στη Λεωφόρο δε μπορούν να μας κερδίσουν»

Ο άσος του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ και στην κάμερα της Nova ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δε φοβάται καμία ομάδα, ειδικά μέσα στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όταν παίζεις και μπορείς να κερδίζεις τους τρεις βαθμούς χωρίς μάλιστα να δέχεσαι κάποιο γκολ είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Θα μας βοηθήσει για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, επειδή είναι μια καλή ομάδα, θα τους δείξουμε ότι είμαστε Παναθηναϊκός και στην Λεωφόρο δεν μπορούν να μας κερδίσουν».

Η νίκη επί της Ξάνθης θα δώσει μια ώθηση στην ομάδα ενόψει της συνέχειας;

«Ναι σίγουρα, όπως είπα και πριν όποτε κερδίζεις βοηθάει την ομάδα και να βρίσκουμε τον ρυθμό μας. Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς επειδή ξέραμε ότι είχαμε δυσκολίες κόντρα στην Ξάνθη τα προηγούμενα χρόνια αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε τους τρεις πόντους».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.446 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι μια “περίεργη” αναμέτρηση, φοβάστε τον ΠΑΣ Γιάννινα επειδή παίζει καλό ποδόσφαιρο;

«Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα αλλά ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι καλή ομάδα αλλά είμαστε έτοιμοι και ξέρουμε τι να περιμένουμε». Πλέον έχουν απομείνει δυο στόχοι πρωτάθλημα και Κύπελλο, μπορείτε να τα καταφέρετε;

«Σίγουρα αν το πιστέψουμε σαν ομάδα θα το καταφέρουμε. Αλλά το πιο σημαντικό τώρα είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να συνεχίσουμε να παίρνουμε τις νίκες». Δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν για σένα καθώς είχες πολλούς τραυματισμούς πως νιώθεις;

«Μέχρι εδώ καλά, πιστεύω να μπορέσω να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...