ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πλήρωσα αδράνεια και λάθη

Την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα K17 γνώρισαν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού, που έχασαν με 3-2 από τους αντίστοιχους του Πλατανιά στο γήπεδο του Αλικιανού, για την πέμπτη αγωνιστική του πρώτου γύρου στον α’ όμιλο της διοργάνωσης.

Πλήρωσα αδράνεια και λάθη

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά και μόλις στο 10’ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, χάρη στο δυνατό σουτ του Αποστολάκη, έξω από την αντίπαλη περιοχή! Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα ήταν απρόσεκτοι και από λάθος της άμυνάς τους ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους.

Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά μπόρεσε και γύρισε το παιχνίδι, με το πλασέ του Ζώτου στο 28ο λεπτό, ενώ μέχρι την ανάπαυλα για το ημίχρονο έχασε και δυο σημαντικές ευκαιρίες προκειμένου να «καθαρίσει» τη νίκη…

Στην επανάληψη, όμως, το «τριφύλλι» υπέστη… καθίζηση, με τους παίκτες του να κάνουν πολλά αβίαστα λάθη, αδυνατώντας να κρατήσουν την μπάλα και ταυτόχρονα έδωσαν το δικαίωμα στον Πλατανιά να ελπίζει.

Κάπως έτσι, οι Χανιώτες έκαναν το 2-2 με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ενώ έφτασαν στην ολική ανατροπή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ οι φιλοξενούμενοι έδιωξαν επιπόλαια την μπάλα, η οποία ωστόσο με γέμισμα έφτασε ξανά στην περιοχή τους και από κοντά διαμορφώθηκε το τελικό 3-2!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Νικολογιάννης, Ντόκο, Μανιδάκης Ν., Ζερβόπουλος, Βαρέσης, Ξεπαπαδάκης (60’ Σκεντεράι), Αποστολάκης, Καλομοίρης (75’ Αμπίλας), Ζώτος, Δημήτρουλας (65’ Λώλος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ