ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας!»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού!

«Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας!»

Ο Σέρβος σέντερ, περιμένει το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας (19/10) κόντρα στο Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ώστε να βρεθεί ξανά μπροστά στον κόσμο του «τριφυλλιού», ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό με αυτό του Κυπέλλου…

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»:

«Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Πολλοί θυμούνται ότι τους νικήσαμε πρόσφατα στο γήπεδό τους για το κύπελλο, όμως εμείς το έχουμε ήδη ξεχάσει γιατί η αγωνιστική περίοδος είναι τόσο μεγάλη και τόσο σκληρή ώστε δεν σου επιτρέπει να ζεις με τις αναμνήσεις. Άλλωστε, αμέσως μετά τον αγώνα κυπέλλου έπρεπε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Άρη και ακολούθως σ΄ αυτόν με την Λοκομοτίβ. Έτσι έχουν τα πράγματα, πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και να εξετάζουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και προσεγγίζουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με την απαραίτητη σοβαρότητα, έχοντας κατά νου ότι θα είναι μια δύσκολη υποχρέωση. Όμως, εμπιστεύομαι την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου.

Κάθε αγώνας, όπως είπα, είναι διαφορετικός και σίγουρα για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φίλους μας. Ανυπομονώ να παίξω και πάλι μπροστά τους, πήρα μια πρώτη γεύση σε εκείνη την υπέροχη βραδιά κόντρα στην Παρτιζάν και θέλω να τους ευχαριστήσω για τη μεγάλη τους υποστήριξη. Η παρουσία τους στο ξενοδοχείο προν και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν συγκλονιστική, έδειξαν πόσο μας αγαπάνε και το βέβαιο είναι ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.622 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.