ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τσίμα: «Πάμε για τον τίτλο»

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζένια Τσίμα λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πορφύρα, μίλησε στο Panathinaikos24.gr για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, τους στόχους και τον κόσμο.

Τσίμα: «Πάμε για τον τίτλο»

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με νίκη επί του Πορφύρα τις υποχρεώσεις του στη φετινή Α1 βόλεϊ γυναικών και η αρχηγός της ομάδας, μιλάει στο Panathinaikos24.gr για τους φετινούς στόχους και τις νέες μεταγραφές, ενώ αναφέρεται και στη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στο κλειστό της Κυψέλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ζένια Τσίμα:

Πρώτο παιχνίδι για το νέο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα παλέψει για την παραμονή. Υπάρχει ικανοποίηση;

«Εμείς όπως έχουμε πει και άλλες φορές, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για εμάς το σημαντικό είναι η νίκη. Από κει και πέρα, ήταν το πρώτο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να βρούμε τον εαυτό μας μέσα στο γήπεδο, γιατί άλλο είναι το φιλικό παιχνίδι και άλλο ο επίσημος αγώνας.

Πήγαμε όμως καλά και μπορούμε σίγουρα πολύ καλύτερα. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.336 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις μεταγραφές στις οποίες προχώρησε η ομάδα;

«Έχουμε προχωρήσει σε σημαντικές κινήσεις και αυτές είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι επίσης πολύ καλό, έχουμε δέσει και μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις, θα γίνουμε ”ομάδα”».

Στόχος για φέτος είναι ο τίτλος;

«Στόχος είναι το ότι καλύτερο μπορούμε. Από πέρυσι το καλύτερο είναι φυσικά η κατάκτηση του τίτλου».

Και λίγα λόγια για τον κόσμο, που στο πρώτο σας παιχνίδι ήταν και πάλι εδώ.

«Μας ανεβάζει ο κόσμος και μας δίνει χαρά. Η παρουσία τους παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς. Δεν έχω λόγια. Εμένα προσωπικά με ανεβάζει πάρα πολύ και δυσκολεύομαι να αγωνιστώ χωρίς την παρουσία τους. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους περιμένουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.