ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Τον «πληγώνει» η διακοπή (Vids)

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το panathinaikos24.gr αναλύει και θυμίζει τις αναμετρήσεις.

Τον «πληγώνει» η διακοπή (Vids)

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του, σε 11 αναμετρήσεις μετά από διακοπή του πρωταθλήματος μετράει τρεις νίκες τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κάθε φορά που το πρωτάθλημα διακόπτεται.

2013-14

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-1  4η αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός την 4η αγωνιστική της σεζόν εκείνης αντιμετώπιζε τον Πλατανιά στα Χανιά. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με κεφαλιά του Ναζλίδη μέσα από την περιοχή. Τελικά οι «πράσινοι» το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο 82ο λεπτό με τον Ατζαγκούν σε κενή εστία.

Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 1-2  8η αγωνιστική

Το «τριφύλλι» φιλοξένησε τον Πανθρακικό στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής. Όλοι περίμεναν ένα εύκολο παιχνίδι αλλά ο Πανθρακικός είχε αντίθετη άποψη. Μόλις στο 18 ο λεπτό ο Ζεκίνια πήρε την κεφαλιά και ανενόχλητος έκανε το 0-1 και «πάγωσε» το γήπεδο της Λεωφόρου. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενώ είχαν χάσει πολλές ευκαιρίες κατάφεραν να σκοράρουν στο 67ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Λουτσιάνο Φιγκερόα. Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης όμως μετά από φάουλ ο Ντος Σάντος πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-2, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Στέφανο Καπίνο.

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 12η αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο με τους «πράσινους» να θέλουν  μόνο τη νίκη. Η καλή εμφάνιση και το γκολ του Μπεργκ (32’) δεν ήταν αρκετά για να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός . Oι Γιαννιώτες παραλίγο να «κλέψουν» με το γκολ του Ντε Βινσέντι στο 51’ τον βαθμό, όμως ο Νίκος Καρέλης, που πέρασε αλλαγή στη θέση του Φιγκερόα, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και με δύο τέρματα (το πρώτο με υπέροχη προσπάθεια στο 84’ και το δεύτερο στο 90+1’) στο φινάλε χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, 3-1.

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 1-0 18η αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενούταν από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Το «τριφύλλι» λοιπόν δεν είχε καλή παρουσία από την αρχή της αναμέτρησης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Καμαρά στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραίο πλασέ από αριστερά. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε ούτε να πάρει την ισοπαλία σε εκείνο το παιχνίδι.

2014-15

Καλλονή-Παναθηναϊκός 1-0 3η αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός είχε παίξει με τη «φωτιά» τις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος αλλά οι παίκτες του δεν πήραν το μάθημά τους και «κάηκαν» στη Λέσβο, όπου η Καλλονή τους υποχρέωσε στην πρώτη φετινή ήττα, με 0-1. Το γκολ για τους γηπεδούχος πέτυχε στο 35’ με καταπληκτικό σουτ του Λεοζίνιο.

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-2 7η αγωνιστική

Το «τριφύλλι» στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής υποδεχόταν τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Λεωφόρου. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 21’ με ένα εκπληκτικό τέρμα του Μερεμπιασβίλι. Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο 77’ όταν ο Νάνο εκτέλεσε κόρνερ, ο Κουτρουμπής έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Τριποτσέρη και κατέληξε στα δίχτυα. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 95 ο Μακρής.

Παναθηναϊκός-Βέροια 2-1 12η αγωνιστική

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τη Βέροια στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Πήρε πέναλτι και πέτυχε το 2ο τέρμα ο Σουηδός σούπερ σταρ. Το πρώτο γκολ των «πράσινων» πέτυχε με πέναλτι στο 26’ ο Πράνιτς. Το δεύτερο τέρμα πέτυχε ο Μάρκους Μπεργκ στο 48ο λεπτό. Το μόνο που κατάφερε η Βέροια ήταν να μειώσει με τον Καλτσά στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0 17η αγωνιστική

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό το οποίο ολοκληρώθηκε σε δυο δόσεις λόγω της αναβολής του αγώνα της Κυριακής εξαιτίας της ομίχλης μετά από 26 αγωνιστικά λεπτά όπου δεν είδαμε τίποτα ουσιαστικά και κυριολεκτικά. Τρεις κλασικές ευκαιρίες το «τριφύλλι» και δυο οι γηπεδούχοι στα τελευταία δέκα λεπτά.

https://www.youtube.com/watch?v=AkpeTbpVlmA

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 2-2 30η αγωνιστική

Παρότι προηγήθηκε 2-0 στο σκορ, ο Παναθηναϊκός αδράνησε και αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον ανώτερο Αστέρα Τρίπολης, στο  «Απόστολος Νικολαΐδης». Τα γκολ για τον Παναθηναϊκό πέτυχε ο Μπεργκ στο 6’ και στο 45’ ενώ για τον Αστέρα Τρίπολης ο Μπαράλες στο 68’ και στο 72’.

Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 2-1 31η αγωνιστική

Στην 31η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό. Η κακή απόδοση του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με την απαράδεκτη διαιτησία του Κύζα οδήγησαν τους «πράσινους» στην ήττα. Στο 43’ ο Πανθρρακικός προηγήθηκε με μία ωραία εκτέλεση φάουλ του Ιγκόρ με τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει με τον Σίλντενφελντ στο 63’. Τη νίκη στο Πανθρακικό την έδωσε ο Τζάνης στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

2015-2016

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-0 3η αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός κάνοντας μία τραγική εμφάνιση γνώρισε την ήττα απέναντι στον Πανιώνιο με 1-0 στη Νέα Σμύρνη. Το γκολ για την ομάδα της πλατείας πέτυχε ο Τάσος Μπακασέτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ μετά από τραγικό λάθος του Λουκ Στιλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.