Μπάσκετ

Προληπτικά εκτός ο Καλάθης

Προληπτικά εκτός ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης ακολούθησε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού, αφού μετά από κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε, δεν συνέχισε το πρόγραμμα.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, μετά από μια ενόχληση που αισθάνθηκε στους περονιαίους, εγκατέλειψε προληπτικά την προπόνηση, χωρίς ωστόσο να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του και θα βρίσκεται κανονικά αύριο στο μεγάλο ντέρμπι.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την μοναδική προπόνηση που μπορούσαν να κάνουν, αφού χθες επέστρεψαν από το Κράσνονταρ, ενόψει Ολυμπιακού (19/10, 20:30). Η κούραση μπορεί να είναι μεγάλη, ωστόσο άπαντες στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού είναι 100% συγκεντρωμένοι στο μεγάλο ντέρμπι.

Υπενθυμίζεται πως εισιτήρια δεν υπάρχουν, έχουν όλα εξαντληθεί και το ΟΑΚΑ αύριο, αναμένεται να ζήσει, μεγάλες στιγμές…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version