ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Με αυτή τη φανέλα, μοναδικός στόχος η κορυφή» (vid)

Όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος, από το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Ευρωλίγκα, σύμφωνα με τον Νικ Καλάθη.

«Με αυτή τη φανέλα, μοναδικός στόχος η κορυφή» (vid)

Ο άσος των «πράσινων» μιλώντας στο κανάλι της Ευρωλίγκας στο you tube για την έναρξη της φετινής διοργάνωσης, στάθηκε στους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από τους τρεις τίτλους, ενώ αναφέρθηκε και για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νικ Καλάθης στο κανάλι της Ευρωλίγκας στο you tube:

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό:

«Αισθάνομαι υπέροχα που επέστρεψα πίσω. Ειλικρινά έχω φοβερές μνήμες από τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση για μένα να επιστρέψω, από τη στιγμή που αποφάσισα να γυρίσω στην Ευρώπη».

Για την ομάδα:

«Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, καλά παιδιά στην ομάδα. Οι παλιοί παίκτες έχουν καταφέρει πολλά, υπάρχουν νέα παιδιά με πολύ μέλλον, όπως ο Βασίλης και ο Γιώργος και άλλοι. Πιστεύω πως μόλις δεθούμε σαν ομάδα θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Ο στόχος μας τώρα είναι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το «πάντρεμα» των παλιών και των νέων παικτών:

«Έχουμε τους παλιούς, τους παππούδες (γέλια) τον Διαμαντίδη και τον Φώτση, έχουμε και τα νέα παιδιά, όπως είπα πριν. Μόλις βρει ο καθένας τον ρόλο του και αποκτήσουμε ομοιογένεια και γνωριστούμε καλύτερα και παίξουμε πιο πολλά ματς μαζί, πιστεύω θα καταφέρουμε κάτι καλό».

Για τον όμιλο του Παναθηναϊκού:

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Υπάρχει η Μπαρτσελόνα, που πάντα στοχεύει ψηλά, στην κατάκτηση του τροπαίου, η Λοκομοτίβ στη δεύτερη χρονιά της στη διοργάνωση, πολύ καλή και σκληρή ομάδα, είναι η Ζιέλονα Γκόρα η οποία είναι καλή και αυτή…  Γενικά όλες οι ομάδες είναι καλές και σε αυτή τη φάση ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Εμείς θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια».

Οι στόχοι της ομάδας:

«Όταν φοράς αυτή τη φανέλα ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από τους τίτλους και τις νίκες. Όλος ο οργανισμός που λέγεται Παναθηναϊκός, διοίκηση, παίκτες, κόσμος όλοι, θέλουν και στοχεύουν σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωλίγκα. Αυτοί είναι οι στόχοι κάθε φορά.  Αυτό θα προσπαθήσουμε και φέτος, αν γίνουμε καλύτεροι θα έχουμε την ευκαιρία μας…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.