ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ΣΕΦ ήταν μόνο η αρχή…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά μέσα σε 11 μέρες τον… αγαπημένο Ολυμπιακό, αυτή τη φορά μέσα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, για τη 2η αγωνιστική της basket league ((20:30, NS 2, panathinaikos24.gr).

Το ΣΕΦ ήταν μόνο η αρχή…

Οι «πράσινοι» μετά την πρόκριση στο «σπίτι» του αιωνίου αντιπάλου, τη νίκη στην πρεμιέρα με τον Αρη στο Αλεξάνδρειο, αλλά και την… ανώμαλη προσγείωση και την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Κράσνονταρ, παίζουν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τους και θέλουν να δείξουν στους «ερυθρόλευκους» ότι φέτος… ξανάρχονται!

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πλην των γνωστών απουσιών των Παππά, Μποχωρίδη. Ο Καλάθης έχει κάποιες ενοχλήσεις στους περονιαίους, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι απολύτως έτοιμη για το αποψινό ντέρμπι σε ένα ΟΑΚΑ που… θα βράζει!

Πάνω από 18.000 οπαδοί της ομάδας θα βρεθούν στο γήπεδο και με τη φωνή τους θα στηρίξουν τον εξάστερο και θα δείξουν ξανά ότι το κλειστό των ολυμπιακών εγκαστάσεων όταν… πρασινίζει γίνεται η πιο «καυτή» έδρα της Ευρώπης.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το αποψινό ματς είναι το 61ο στην ιστορία των δύο ομάδων στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος (από το 1992 και μετά) με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν 48 νίκες έναντι 10 του Ολυμπιακού. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γκόντας, Κορομηλάς και Παναγιώτου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.