ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η νέα τριάδα των πριμ

Μετά τις πρώτες 3.000 ευρώ που πήραν οι παίκτες για τις νίκες με Λεβαδειακό, Πλατανιά και Ξάνθη, σήμερα μπαίνουν στο δεύτερο «σετ».

Η νέα τριάδα των πριμ

Οι «πράσινοι» πήραν την περασμένη Παρασκευή τα χρήματα που τους αναλογούσαν, στο πριμ των συνεχόμενων επικρατήσεων. Από σήμερα έχουν μια τριάδα ακόμη πιο δύσκολη μπροστά τους και φυσικά θα αξίζουν και με το παραπάνω τα χρήματα που θα πάρουν σε περίπτωση συγκέντρωσης 9 βαθμών, καθώς μιλάμε για τα ματς με ΠΑΣ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.