ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Πράσινες» νίκες για Έφηβους και Παίδες

Χωρίς να αντιμετωπίσουν δυσκολίες οι Έφηβοι αλλά και οι Παίδες των ομάδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού, επικράτησαν εύκολα του Γαλατσίου και του Ηλυσιακού, αντίστοιχα.

«Πράσινες» νίκες για Έφηβους και Παίδες

Χωρίς να αντιμετωπίσουν δυσκολίες οι Έφηβοι αλλά και οι Παίδες των ομάδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού, επικράτησαν εύκολα του Γαλατσίου και του Ηλυσιακού, αντίστοιχα.

Οι Έφηβοι του τριφυλλιού στο βόλεϊ, επιβάλλοντας από νωρίς την κυριαρχία τους, επιβλήθηκαν εντός έδρας με 3-0 σετ της ΑΕΣ Ένωσης Γαλατσίου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-15, 25-14, 25-16

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με το Τριφύλλι αγωνίστηκαν οι: (Μαρκάκης Δ) Σταμπούλογλου Σ, Παραλίκης Α, Παλαιολόγος Δ, Αυλωνίτης Φ, Ντούντας Α, Νώτης Α, Καραμπεσίνης Ι, Καραμπεσίνης Γ, Ανδρεόπουλος Χ, Σταυρουλάκης Α.

Από την άλλη πλευρά, εύκολα έργο είχα και οι Παίδες, όπου πανηγύρισαν την εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στον Ηλυσιακό.

Οι Παίδες του Παναθηναϊκού δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, φτάνοντας σε μία άνετη επικράτηση.

Τα σετ: 25-9, 25-19, 25-15

Με το Τριφύλλι αγωνίστηκαν οι: (Μαρκάκης Δ) Αυλωνίτης Φ, Παλαιολόγος Δ, Ανδρεόπουλος Χ, Σταμπούλογλου Σ, Στρασέβσκι Κ, Φραγκογιάννης Α, Βλασταράκης Γ, Τάτσης Β, Σερεμέτης Β(λ)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.