ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμπέντ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στάθηκε σε δηλώσεις του στη NOVA ο Μεχντί Αμπέντ.

Αμπέντ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Ο μέσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε τόσο στην σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ όσο και την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το πρωτάθλημα είπε:

«Θέλουμε στο τέλος να πάρουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχει κίνητρο για τον τίτλο. Όλα θα πάνε καλά και στο τέλος είμαι σίγουρος ότι θα καταλήξουμε στην πρώτη θέση»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ αλλά και την δύσκολη συνέχεια:

«Παίξαμε όλοι ομαδικά, ο καθένας έδωσε ότι μπορούσε. Ήταν μία καλή εμφάνιση. Το θέμα είναι να παραμείνουμε σε αυτά τα καλά αποτελέσματα και αυτές τις εμφανίσεις. Σε ότι αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ, θα είναι σημαντικός πως θα ξεκινήσουμε το ματς. Αν παίξουμε με ψυχή, καρδιά, χαρακτήρα και το ίδιο πνεύμα, εμείς θα είμαστε περήφανοι στο τέλος από αυτό που θα πετύχουμε». 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού:

«Παρακολουθώ μπάσκετ. Θα πάω να δω το ματς στο ΟΑΚΑ.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.