ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Πιστεύω στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!»

Ο Γιάννης Αναστασίου στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι αν δεν πίστευε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν θα βρισκόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Αναστασίου: «Πιστεύω στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!»

Ο προπονητής τω «πρασίνων» αναφέρθηκε στη νίκη επί του ΠΑΣ αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου:

«Ανέκαθεν μετά τη διακοπή σαν ομάδα είχαμε ένα θέμα στο να βρούμε ρυθμό. Αλλά νομίζω ότι σήμερα τουλάχιστον το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε και το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε πίστη, ενώ βγάλαμε και κάποιους αυτοματισμούς. Είχαμε και αδυναμίες σε κάποιες στιγμές και κρατάμε το σερί που έχουμε και το αποτέλεσμα.

 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με βάση το πρόγραμμα και τον τρόπο δουλειάς μας αυτό το μήνα η ομάδα ανεβάζει στροφές και είναι σε καλό ρυθμό. Είναι άσχημο που δεν έχουμε παιχνίδια και δη τα ευρωπαϊκά, αλλά σίγουρα είναι μία περίοδος που η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της. Δίνουν δύναμη στην ομάδα τα τρεξίματα και το είδατε ότι ακόμα και το τρίτο γκολ ήταν απόρροια του πρέσινγκ. Εάν δεν πίστευα για το πρωτάθλημα δεν θα ήμουν εδώ».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι μία αρκετά επικίνδυνη ομάδα, έπαιξε σήμερα διαφορετικά απ’ ό,τι τα δύο προηγούμενα χρόνια, με τρεις στην άμυνα. Εχει ένα προπονητή που έχει βάλει τη σφραγίδα του και ξέρω ότι θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια γιατί προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι όλοι οι αντίπαλοί μας στη Λεωφόρο παίζουν με τρεις πίσω δείχνει νομίζω πόσο σέβονται και υπολογίζουν την ομάδα μας».

Για την αμυντική λειτουργία: «Δουλέψαμε περισσότερο στην άμυνα, δώσαμε έμφαση στη συνολική αμυντική λειτουργία και πιστεύουμε ότι διατηρώντας το μηδέν έχουμε την ποιότητα να σκοράρουμε».

Για τις νίκες στη Λεωφόρο: «Αυτό φαίνεται ότι είναι το όπλο μας. Μιλάνε οι αριθμοί και κλείνουν στόματα! Θέλουμε να το συνεχίσουμε και εκτός έδρας έτσι. Αυτό που μετράει είναι κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι».

Για το πρωτάθλημα έως τώρα: «Γενικά φάνηκε ότι θα είναι πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα φέτος. Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι ανταγωνιστικοί, αλλά υστερούν λίγο Αστέρας και ο Ατρόμητος που δεν έχουν ακόμα την γνωστή τους σταθερότητα. Σε γενικές γραμμές το πρωτάθλημα πηγαίνει με βάσει τις δυνατότητες των ομάδων και για εμάς είναι σημαντικό το ότι είχαμε δύο δύσκολα ματς με Ξάνθη και ΠΑΣ και πριν και μετά από διακοπές και τα νικήσαμε. Στο θέμα της νοοτροπίας νικητή που έχει περαστεί στην ομάδα, έχουμε κάνει βήματα. Αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο και θα κοιτάξουμε ενόψει της συνέχειας να κάνουμε το ίδιο».

 

 

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.