ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάβλοβιτς: «Το καλύτερο φάρμακο μετά την ήττα από την Κουμπάν»

Ευχαριστημένος από τη νίκη επί του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σάσα Πάβλοβιτς, που χαρακτήρισε το σημερινό αποτέλεσμα ως το καλύτερο φάρμακο μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Euroleague.

Πάβλοβιτς: «Το καλύτερο φάρμακο μετά την ήττα από την Κουμπάν»

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ήταν, όπως και στο ΣΕΦ, ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας σε απόδοση. Ο ίδιος δηλώνει πως ακόμα μαθαίνει ο ένας τον άλλο μέσα στην ομάδα και τόνισε πως η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάσα Πάβλοβιτς:

«Προσαρμοζόμαστε σιγά-σιγά ο ένας στο παιχνίδι του άλλου. Ξέραμε ότι οι αντίπαλοι μας ότι θα είχαν απαντήσεις, σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι και έπρεπε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Πήραμε τη νίκη και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό. Πρέπει να παίζουμε πιο σκληρά, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε μέσα στη σεζόν».

Για τη νίκη στο ντέρμπι, μετά την ήττα από την Κουμπάν στην πρεμιέρα της Euroleague: «Ήταν το καλύτερο φάρμακο για εμάς, μετά την ήττα από την Κουμπάν».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 17.597 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.