ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να θριαμβεύει πάντα ο Παναθηναϊκός»

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να θριαμβεύει.

«Να θριαμβεύει πάντα ο Παναθηναϊκός»

Στη σημερινή νίκη αναφέρθηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος λέγοντας ότι είναι επιτυχία να κερδίζεις δύο φορές τον Ολυμπιακό.

 Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί όπως και να το κάνουμε Ολυμπιακός είναι αυτός. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό στην αρχή, ο Ολυμπιακός πήγε πολύ καλά με τα τρίποντα που σημείωσε στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε το δρόμο της επιτυχίας. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου κέρδισε δύο φορές τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να θριαμβεύει».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 14.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επίσκεψη του στα αποδυτήρια είπε:

 «Τους έδωσα συγχαρητήρια για τη νίκη, επειδή σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να νικήσουν δύο φορές τον Ολυμπιακό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.