ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης στο SDNA: «Αυτό που συνέβη ήταν εξαιρετικά ασήμαντο»

Ο διεθνής γκαρντ μιλάει για το «2 στα 2» του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και για το επεισόδιο με τον Μίλαν Τόμιτς μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Καλάθης στο SDNA: «Αυτό που συνέβη ήταν εξαιρετικά ασήμαντο»

Στην ένταση της στιγμής απέδωσε ο Νικ Καλάθης το επεισόδιο με τον ασίσταντ κόουτς του Ολυμπιακού Μίλαν Τόμιτς. Μιλώντας στο SDNA ο 26χρονος γκαρντ τόνισε ότι ο λόγος για τον οποίο ζήτησε τον λόγο από τον συνεργάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν για να υποστηρίξει τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως θα έκανε με οποιονδήποτε προπονητή ή συμπαίκτη του. Αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ολυμπιακού και μίλησε για το κίνητρο που είχαν οι Πράσινοι παίζοντας στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.