ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Over 2.5 στο Κίεβο, νίκη για Λεβερκούζεν

Ευρωπαϊκή η εβδομάδα που διανύουμε, πρεμιέρα σήμερα για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος, τα βλέμματα μαγνητίζει απόψε η εκτός έδρας αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον των δύο ομάδων στη διοργάνωση.

Over 2.5 στο Κίεβο, νίκη για Λεβερκούζεν

Ευρωπαϊκή η εβδομάδα που διανύουμε, πρεμιέρα σήμερα για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος, τα βλέμματα μαγνητίζει απόψε η εκτός έδρας αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον των δύο ομάδων στη διοργάνωση. Θα μας απασχολήσουν ακόμη δύο παιχνίδια απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ, το Λεβερκούζεν-Ρόμα και το Ντιναμό Κιέβου-Τσέλσι, ενώ επιλογές προκύπτουν και απ’ τη δραστηριότητα στην Αγγλία. Να μη ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νόμιμα online casino.

Μπορεί το «διπλό» ο Ολυμπιακός

Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον Ολυμπιακό, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.03. Ένα σπουδαίο και κρίσιμο ματς διεξάγεται απόψε στο Ζάγκρεμπ, όπου η Ντιναμό υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Αμφότερες μετρούν 3 πόντους με νίκη επί της Άρσεναλ και ήττα απ’ την Μπάγερν, κάτι που σημαίνει ότι τα μεταξύ τους παιχνίδια αναμένεται να καθορίσουν πολλά. Οι Κροάτες μπορούν να θεωρηθούν ήδη επιτυχημένοι στη διοργάνωση, καθώς το 2-1 επί της Άρσεναλ στην πρεμιέρα έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των 15 διαδοχικών αναμετρήσεων χωρίς νίκη (0-2-13) και τους έβαλε στο «παιχνίδι» της πρόκρισης. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχει κάνει το 7Χ7 στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο +3 από τη δεύτερη θέση, προέρχεται από τρεις σερί θριάμβους με Άρσεναλ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, παιχνίδια όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους τους τομείς. Δε χωρά αμφιβολία ότι η ψυχολογία των ερυθρολεύκων είναι στο ζενίθ! Εννέα επίσημα ματς έχει δώσει ο Ολυμπιακός σε όλες τις διοργανώσεις, κέρδισε τα οκτώ, σκόραρε 25 γκολ (πάνω από 2,5 μέσο όρο ανά παιχνίδι), υπέστη μόνο μια ήττα, απ’ την Μπάγερν, που μπορεί να χαρακτηριστεί εντός προγράμματος. Αν εξαιρεθούν ορισμένα «νεκρά» διαστήματα σε κάποια ματς με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής, οι Πειραιώτες ανταποκρίθηκαν άριστα σε όλα τα παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων. Θα το ψάξει το ματς σήμερα ο Ολυμπιακός, δεν πρόκειται να «κρυφτεί» πίσω από παθητικό στυλ, άλλωστε οι παίκτες του δε διαθέτουν τέτοιου είδους χαρακτηριστικά.

Κερδίζει η Λεβερκούζεν

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Ρόμα, όπου επιλέγουμε τον «άσσο» σε απόδοση 2.01. Οι Γερμανοί θα προσπαθήσουν να ισχυροποιήσουν τις ελπίδες τους για την πρόκριση στη φάση των “16”, ενώ η Ρόμα θα επιχειρήσει να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης, βελτιώνοντας και τις άσχημες επιδόσεις της επί γερμανικού εδάφους. Η γηπεδούχος Μπάγερ έρχεται από μία τριάδα αρνητικών αποτελεσμάτων, καθώς το ατυχές 2-1 του “Καμπ Νου” για τη 2η αγωνιστική των ομίλων έδωσε τη σκυτάλη στις ισοπαλίες με Άουγκσμπουργκ (1-1 εντός) και Αμβούργο (0-0 εκτός) στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα. Η Ρόμα, από την πλευρά της, ταξίδεψε στη Γερμανία με… υποχρέωση διπλού, κάτι που επιτάσσει η συγκομιδή του ενός βαθμού στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Οι “τζιαλορόσι” κέρδισαν τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα των ομίλων με το ισόπαλο 1-1 του “Ολίμπικο” απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όμως στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής παρουσιάστηκαν με αδυναμίες και γνώρισαν την ήττα με 3-2 στη Λευκορωσία από την Μπάτε. Οι Ρωμαίοι ευελπιστούν ότι θα πάρουν κουράγιο από τη θετική πορεία στο φετινό Καμπιονάτο, με την ομάδα να ισοβαθμεί στη 2η θέση με την Ίντερ (17 β.) μετά το πέρας των οκτώ πρώτων αγωνιστικών, όντας στο -1 από την πρωτοπόρο Φιορεντίνα. Να σημειωθεί ότι η Ρόμα έχει τραγική εκτός έδρας παράδοση κόντρα σε γερμανικές ομάδες, μετράει ρεκόρ 2-0-10!

Με το Over 2,5 στο Κίεβο

Μια ακόμη επιλογή προκύπτει απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ και είναι το Over 2,5 στην αναμέτρηση Ντιναμό Κιέβου-Τσέλσι, σε απόδοση 2.05. Στην κορυφή του 7ου γκρουπ μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται η Ντιναμό Κιέβου και σήμερα καλείται να περάσει με “άριστα” ένα πολύ δυνατό τεστ. Αν τα καταφέρει, η αυτοπεποίθησή της θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο και η φάση των “16” θα… έρθει ακόμη πιο κοντά. Οι Ουκρανοί έμειναν στο ισόπαλο 2-2 στην εντός έδρας πρεμιέρα με την Πόρτο, ενώ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής έφυγαν θριαμβευτές από το Ισραήλ με 0-2 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Νίκη ή τίποτα για την Τσέλσι. Αυτό είναι το σύνθημα στους Λονδρέζους ενόψει του σημερινού ματς, με τους λόγους να είναι ισότιμα… βαθμολογικοί και ψυχολογικοί. Οι “μπλε” βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση του 7ου γκρουπ, όμως το -1 από το ζευγάρι κορυφής των Πόρτο και Ντιναμό μπορεί να… αλλάξει πολύ εύκολα. Παράλληλα, ένα ενδεχόμενο σημερινό διπλό θα έρθει να “κολλήσει” στο νικηφόρο 2-0 επί της Άστον Βίλα και θα αποτελέσει “θεμέλιο ψυχολογίας” για τη συνέχεια σε όλα τα μέτωπα.

Βγάζει τον «άσσο» η Χαλ

Πάμε στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, εκεί όπου επιλέγουμε τον «άσσο» της Χαλ κόντρα στην Ίπσουιτς σε απόδοση 2.00. Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Χαλ. Το συγκρότημα του Μπρους σημείωσε σε αυτές δύο νίκες κόντρα στις Κάρντιφ (2-0 εκτός έδρας) και Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις ΚΠΡ (1-1 εντός έδρας), Μπλάκμπερν (1-1 εντός έδρας) και Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1-1 εκτός έδρας). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Ίπσουϊτς στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Μετά το «τρίποντο» που απέσπασε κόντρα τη Λιντς (1-0 εκτός έδρας) στις 15 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα του ΜακΚάρθι μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπέρμιγχαμ (1-1 εντός έδρας), Μπρίστολ Σίτι (2-2 εντός έδρας) και Χάντερσφιλντ (0-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από την Μπλάκμπερν (2-0 εκτός έδρας).

Κερδίζει εκτός έδρας η Μπέρι

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την Α’ Αγγλίας, εκεί όπου θα πάμε με το 2 DNB στην αναμέτρηση Μπράντφορντ – Μπέρι σε απόδοση 2.60. Μετά από δύο σερί ήττες, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα, η Μπράντφορντ έχει κάνει δύο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα εκτός έδρας, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα ενώ δέχτηκε μόνο ένα. Στο τελευταίο ματς, νίκησε 1-0 την Ντονκάστερ εκτός έδρας και έτσι ανέβηκε στην 15η θέση, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν για 10ο παιχνίδι αήττητοι, παρόλα αυτά υπάρχει πιθανότητα να μην είναι ευχαριστημένοι με τα τελευταία δύο αποτελέσματά τους στο πρωτάθλημα. Πρώτα «πέταξαν» ένα προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε πέντε λεπτά (85’, 90’) απέναντι στην Γουίγκαν εντός έδρας και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 και στο τελευταίο ματς κόλλησαν στο 0-0 απέναντι στην Ρόντσντεϊλ και πάλι εντός.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.