ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποινή φυλάκισης στον Μπέο

Ποινή φυλάκισης δύο ετών επιβλήθηκε στον Αχιλλέα Μπέο για απόπειρα εκβίασης του διαιτητή Δαλούκα.

Ποινή φυλάκισης στον Μπέο

Δεκτή έκανε το δικαστήριο την πρόταση της εισαγγελέως για τον Αχιλλέα Μπέο, με αποτέλεσμα να επιβληθεί  ποινή φυλάκισης δύο ετών για απόπειρα εκβίασης του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα. Πάντως η ποινή είναι εξαγοράσιμη και με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που θα ασκήσει η πλευρά του δημάρχου Βόλου.

Ο ρέφερι δεν επιβεβαίωσε στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης  κάτι από την ένορκη κατάθεσή του στον αθλητικό εισαγγελέα, όπου είχε καταγγείλει εκβιασμό από τον Αχιλλέα Μπέο. Η εισαγγελέας έκρινε τη σημερινή του κατάθεση αναξιόπιστη κι έτσι πρότεινε να καταδικαστεί. Το δικαστήριο δέχτηκε την πρόταση.

Η υπόθεση αφορά το πολυσυζητημένο ματς Άρης-Παναθηναϊκός 0-1 το Σεπτέμβριο του 2010, με το πέναλτι που είχε δώσει ο Δαλούκας υπέρ του Παναθηναϊκού. Την άνοιξη του 2011 ο αθλητικός εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη κατά του Αχιλλέα Μπέου. Το κατηγορητήριο ανέφερε ότι ο Αχιλλέας Μπέος είχε προσπαθήσει να επηρεάσει τον Δαλούκα πριν το ματς.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 97.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...