ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έξτρα κίνητρα από Αλαφούζο για τα ντέρμπι

Στο Κορωπί βρέθηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ, όπου έκανε πράξη την υπόσχεση του, μοιράζοντας 45.000 στους ποδοσφαιριστές, ενώ αύξησε και τα κίνητρα για νίκες στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Έξτρα κίνητρα από Αλαφούζο για τα ντέρμπι

Το ποσό των 45.000 ευρώ μοιράστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού λίγες ημέρες  μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντραστον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο .

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος έκανε… πράξη την υπόσχεση του, αφού με την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, βρέθηκε στο Κορωπί, παραδίδοντας τα χρήματα στους αρχηγούς της ομάδας (η τετράδα αποτελείται από τους Κάρλος Ζέκα, Τάσο Λαγό, Στέφανο Κοτσόλη και Μάρκους Μπεργκ).

Μάλιστα, ο κ.Αλαφούζος τους ενημέρωσε  ότι για τις τριάδες των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται και ματς ντέρμπι ( ΠΑΣ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ αλλά και η επόμενη με Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Ηρακλή), το ποσό θα αυξηθεί για κάθε παίκτη από 3.000 ευρώ, σε 5.000 ευρώ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά τους, οι αρχηγοί του  «τριφυλλιού» ενημέρωσαν τον Αλαφούζο για την απόφασή τους να δοθεί το 100% του ποσού σε όσους παίκτες βρέθηκαν στην αποστολή και το 50% σε όσους αποκλείστηκαν απ’ αυτήν, προκειμένου να υπάρχει θετικός αντίκτυπος συνολικά στα αποδυτήρια της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.