ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Τούμπα θα έχει… Ροντρίγκεζ, Μακ

Καλή για την ψυχολογία του Μαρινάκη η εμφάνιση με ΠΑΣ αφού την Κυριακή η αποστολή του δυσκολεύει.

Στην Τούμπα θα έχει… Ροντρίγκεζ, Μακ

Τη χαρήκαμε την θετική εμφάνιση του Νίκου Μαρινάκη με τον ΠΑΣ. Ο μικρός όσο περνάνε οι εβδομάδες «λύνεται», τα καλοκαίρι αποφασίστηκε τελευταία στιγμή να παραμείνει στην ομάδα, αφού εδώ κι ενάμιση χρόνο το παιδί κινούνταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας λόγω της περιπέτειας της Νίκης Βόλου αλλά και της προπέρσινης ατυχίας του να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι, στο «Βικελίδης», αρχές Νοέμβρη.

Η πρόκληση της Τούμπας είναι μεγάλη για τον 22χρόνο ποδοσφαιριστή που θα χρειαστεί βοήθειες για ν’ αναχαιτίσει τους ποιοτικούς Ροντρίγκεζ, Μακ που βγαίνουν διαρκώς από τη μεριά του αναζητώντας το «1-2», τη σέντρα ή την διαγώνια κίνηση προς τα αντίπαλα καρέ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.