ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μην ασχοληθείτε μαζί του»

Οι Γιάννης Αναστασίου και Λεωνίδας Βόκολος θα κάνουν σήμερα «φροντιστήριο» στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενόψει Τούμπας και… Αρετόπουλου!

«Μην ασχοληθείτε μαζί του»

Ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει από χθες έντονες αντιδράσεις από την ΠΑΕ, η οποία βλέπει για δεύτερη φορά να ορίζεται ρέφερι που έχει δικαστική εκκρεμότητα με τον Γιάννη Αλαφούζο. Η πρώτη είχε να κάνει με τον Βοσκάκη, του οποίου η αγωγή απορρίφθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αρετόπουλος είναι γνωστός για το «εγκληματικό» παρελθόν του. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τν ήττα με 2-1 από τον Πλατανιά στα Χανιά, το 2012, όταν ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Τοτσέ και δόθηκε πέναλτι εφεύρεση στους Χανιώτες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει δυο χρόνια αργότερα στο ίδιο γήπεδο το… πανελλήνιο ρεκόρ σε βάρος μεγάλης ελληνικής ομάδας, με μόλις ένα φάουλ υπέρ του «τριφυλλιού», έναντι 10 υπέρ των γηπεδούχων! Ποιος μπορεί να λησμονήσει τα όσα τραγελαφικά είχαν γίνει στα Γιάννενα, τον Ιανουάριο του 2015, όταν το ματς έγινε σε δυο δόσεις, με τους παίκτες να μην μπορούν να βλέπουν, λόγω ομίχλης. Και το κορυφαίο όλων, ποιος μπορεί να βγάλει από τη μνήμη του το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, το 2011. Τότε ο Αρετόπουλος ήταν τέταρτος…

Καταλαβαίνετε τι γίνεται ή καλύτερα τι προσπαθούν να κάνουν. Το «6 στα 7» και μάλιστα χωρίς σούπερ απόδοση και με παίκτες βασικούς στα πιτς, δεν χωνεύεται εύκολα. Και να σου οι Αρετόπουλοι…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.841 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Αναστασίου και Βόκολος γνωρίζουν πολύ καλά τι ετοιμάζεται και γι’ αυτό θα κάνουν «φροντιστήριο» σήμερα στους παίκτες της ομάδας. «Μην ασχοληθείτε μαζί του. Σαν να μην υπάρχει», θα πουν στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να γνωρίζουν από πριν ότι δεν θα πρέπει να πέσουν στην παγίδα, να εκνευριστούν. Θυμίζουμε ότι στο όριο καρτών είναι οι Ζέκα, Λαγός, Ταυλαρίδης, οι οποίοι αν δουν άλλη μια θα χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.