ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ώρα… νίκης!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (22:00, ΕΡΤ, panathinaikos24.gr) στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Καρσίγιακα και είναι έτοιμος να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα.

Ώρα… νίκης!

Οι «πράσινοι», οι οποίοι έρχονται με φόρα από το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, υποδέχονται τους πρωταθλητές Τουρκίας για τη δεύτερη αγωνιστική της  Ευρωλίγκας και θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση, μετά την ήττα που γνώρισαν στην πρεμιέρα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν στη Ρωσία.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο «εξάστερος» πρέπει σήμερα να πάρει τη νίκη, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πέραν των γνωστών απόντων Παππά και Μποχωρίδη.

Αρκετοί φίλοι του «τριφυλλιού» αναμένεται να βρεθούν απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ την υποστήριξη περίπου 300-500 οπαδών, πρόκειται να έχει η Καρσίκαγια, η οποία δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετά τις συνεχόμενες νίκες τόσο στην Ευρωλίγκα επί της Μπαρτσελόνα, όσο και στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, σε περίπτωση που πετύχει σήμερα έξι πόντους, θα ανέβει στην ένατη θέση των σκόρερ όλων των εποχών, ξεπερνώντας τον Ίγκορ Ρακόσεβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...