ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στον ΠΑΟΚ αν παίξει ήρεμα και δώσει το 100%.

Λουντ: «Να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Ο Φινλανδός χαφ μίλησε στην κάμερα της Nova, για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς είναι μια δύσκολη ομάδα, ωστόσο το «τριφύλλι» μπορεί να τα καταφέρει.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, την Εθνική της πατρίδας του, αλλά και το κλίμα της ομάδας τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova  ο Ρόμπιν Λουντ:

«Έχω ακούσει αρκετά, ξέρω πως θα έχει μια πολύ ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και το περιμένω πως και πως. Περιμένω πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω στην ομάδα και νομίζω πως αν παραμείνουμε ήρεμοι θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Έχουμε μια καλή ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα, μετά τις τελευταίες νίκες. Όταν κερδίζεις, είσαι χαρούμενος, απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο, έτσι όλα πάνε καλά και θα διεκδικήσουμε τη νίκη».

Τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ:

«Έχω δει λίγο τον αντίπαλο. Έχω δει κάποια πράγματα και γνωρίζω πως είναι καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες για αυτό από την πλευρά μας πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».

Για συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται:

«Έρχονται δύσκολα παιχνίδια για εμάς και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Νομίζω πως όλοι οι παίκτες περιμένουν αυτά τα παιχνίδια, χαίρονται να παίζουν σε απαιτητικούς αγώνες για να δείξουν τις ικανότητές τους. Η ατμόσφαιρα και η ψυχολογία είναι ανεβασμένα μετά από τις συνεχόμενες νίκες και περιμένω ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ:

«Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε, αλλά νομίζω πως είμαστε θετικοί σε αυτό. Είναι κάτι που όλοι το πιστεύουμε στην ομάδα, οι παίκτες, οι πάντες».

Για τον τραυματισμό:

«Αυτές οι τρεις μέρες στο Αζερμπαϊτζάν δεν ήταν και τόσο καλές. Ήμουν στο νοσοκομείο με τον τραυματισμό, όμως, όταν μου έδωσαν την άδεια να επιστρέψω στην Αθήνα, άρχισα την αποκατάσταση και να σκέφτομαι πότε θα παίξω ξανά ποδόσφαιρο. Στα πρώτα λεπτά μετά τον τραυματισμό δεν μπορούσα να αναπνεύσω καν. Ήμουν απλά ξαπλωμένος στο χορτάρι, κι αυτό με έβαλε σε σκέψεις για το αν θα παίξω ξανά. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτά συμβαίνουν. Σημασία έχει να σκεφτεί κανείς πως μπορεί να επιστρέψει, πως μπορεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να είναι ακόμα καλύτερος από πριν».

Για το αν πήρε αυτοπεποίθηση από τη συμμετοχή του στην Εθνική Φινλανδίας:

«Σίγουρα σου δίνει αυτοπεποίθηση να παίζεις καλά με την Εθνική σου ομάδα. Αυτό μου δίνει άλλη αυτοπεποίθηση επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό. Ο σκοπός μου είναι να δώσω τα πάντα, το 100% των δυνατοτήτων μου και σε κάθε αγώνα να πηγαίνω καλύτερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...