ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κούζμιτς: «Αν έχεις τους κορυφαίους…»

Ο Όγκιεν Κούζμιτς αποθέωσε τους Διαμαντίδη και Καλάθη, χαρακτηρίζοντας τους ως κορυφαίους γκαρντ στην Ευρώπη.

Κούζμιτς: «Αν έχεις τους κορυφαίους…»

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς τόνισε ότι το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, ενώ αναφέρθηκε και στον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Αναλυτικά όσα είπε :

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Παίξαμε άμυνα από την αρχή του ματς μέχρι το φινάλε, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο. Είναι καλό να παίζω μαζί με τον Ραντούλιτσα στο “5”. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι μου. Είμαι διαφορετικός παίκτης από τον Ραντούλιτσα, αλλά προσπαθώ να είμαι… φυσιολογικός.

 Θέλουμε να βελτιωθούμε και να παίρνουμε νίκες. Έχουμε το ματς του πρωταθλήματος μπροστά μας και μετά την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Είχαμε πολλές ασίστ κόντρα στην Καρσίγιακα, αυτό ήταν κάτι θετικό. Όταν έχεις δύο από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης όλα γίνονται πιο εύκολα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...