ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έμεινα πολύ ικανοποιημένος»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Καρσίγιακα με 85-73 δήλωσε ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του.

«Έμεινα πολύ ικανοποιημένος»

Στην συνέντευξη Τύπου ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι όσο και στην παρουσία των Γκιστ, Διαμαντίδη και Καλάθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόρτζεβιτς:

Για το παιχνίδι: «Η ομάδα έπαιξε για 40 λεπτά πολύ συγκεντρωμένα. Από την αρχή καταφέραμε ελέγξουμε το παιχνίδι πολύ καλά. Κάναμε εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο, σε αντίθεση με ό,τι είχαμε κάνει στο προηγούμενο παιχνίδι και ήταν καλός τρόπος για να συνεχίσουμε έτσι το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε με μια καλή διαφορά, η οποία δεν έπεσε κάτω από τους δέκα πόντους».

Για τον Γκιστ: «Ο Γκιστ έκανε απίστευτο παιχνίδι, δίνοντας απίστευτα πολύ ενέργεια στην ομάδα. Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο της καριέρας του, αλλά ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Διαμαντίδη και τον Καλάθη: «Ο Διαμαντίδης ήταν εκεί και… ένωσε τις τελείες όσο βρισκόταν στο παρκέ. Διάβασε τα πάντα σωστά στο παιχνίδι και με τον Νικ Καλάθη που έδωσε τόσες πολλές ασίστ έκαναν πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι».

Για την Καρσίγιακα: «Είναι μια πολύ αθλητική και γρήγορη ομάδα. Εχουν βαθύ πάγκο και προέρχονταν από εξαιρετικό ματς με την Μπαρτσελόνα πριν μία εβδομάδα και αυτό μας έκανε πιο προσεκτικούς. Πιστεύω ότι η συγκέντρωση των παικτών και η διάθεση που έδειξαν είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε».

Για τα νεκρά διαστήματα και τον χρόνο συμμετοχής των Ραντούλιτσα-Κούζμιτς: «Είχαμε νεκρά διαστήματα στην άμυνα αλλά είναι φυσιολογικό σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό. Οι δύο ψηλοί μας δεν είχαν πολλά λεπτά στο παρκέ γιατί φορτώθηκαν με φάουλ . Όσο έπαιξαν όμως βοήθησαν πολύ την ομάδα».

Για την πορεία της ομάδας και αν είναι στο επίπεδο που θέλει: «Είμαστε ομάδα που προοδεύει μέρα με τη μέρα και προσπαθεί να έχει σε καλή φόρμα ατομικά τους παίκτες. Όταν αλλάζουμε την μπάλα όπως κάναμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα μπορούμε να πούμε ότι παίζουμε καλά. Δεν είχαμε πολλά επίσημα παιχνίδια, αλλά είχαμε αντίστοιχη προσπάθεια αμυντικά στα παιχνίδια της Ρωσίας (σ.σ. στο Γκομέλσκι Καπ). Με την Ούνικς Καζάν ήμασταν πολύ καλοί, ενώ με την ΤΣΣΚΑ χάσαμε στο τελευταίο σουτ. Η κατάσταση της ομάδας βελτιώνεται από λεπτό σε λεπτό από μέρα σε μέρα. Πιστεύω ότι αυτό που μας λείπει είναι η δυνατότητα οι παίκτες μας να παίζουν πολλά συνεχόμενα λεπτά, αλλά αυτό βγαίνει από τις προπονήσεις. Μετά τα δύο πρώτα δεκάλεπτα έπρεπε να κάνουμε αλλαγές για να κρατήσουμε φρέσκια την ομάδα.  Η Euroleague είναι διοργάνωση που απαιτεί αθλητικά προσόντα και εμείς με το επιτελείο πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.