ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έζησα στιγμές με τον Παναθηναϊκό»

Τις στιγμές που πέρασε μαζί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δεν θα ξεχάσει ποτέ ο Μάικ Μπατίστ, που μίλησε για την νέα σελίδα που έχει ανοίξει στην καριέρα του, αυτή του προπονητή.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έζησα στιγμές με τον Παναθηναϊκό»

Ο «μπουλντόζας» είναι ασισταντ κόουτς στη θυγατρική ομάδα των Καβαλίερς, μίλησε στην ΕΡΤ2 για τα χρόνια που πέρασε κοντά στον Ομπράντοβιτς, τους παλιούς του συμπαίκτες στο «τριφύλλι» που κρατάει ακόμα επαφή, αλλά και τη συνάντηση που είχε με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν κρατάει επαφή με τους πρώην του συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό: «Τώρα που έχω χρόνο θυμάμαι εκείνες τις στιγμές που έζησα με τον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Μιλάω με τον Διαμαντίδη και τον Γκιστ».

Για το αν προσπαθεί να περάσει στοιχεία που έμαθε από τον Ομπράντοβιτς στα νέα παιδιά: «Δεν έχω μάθει ακόμα να σφυρίζω σαν τον Ομπράντοβις (γέλια). Προσπαθώ να περάσω τις γνώσεις μου στους νέους παίκτες και πάντα βάζω ευρωπαϊκές… πινελιές,. Θα χρησιμοποιώ όσα έχω μάθει από τον Ομπράντοβιτς. Είμαι ευλογημένος που με αγκάλιασε η οικογένεια του Κλίβελαντ»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους συμπαίκτες του που ξεχωρίζει: «Νίκολας, Σπανούλης, Διαμαντίδης και Γιασικεβίτσιους».

Για την συνάντησή του με τον Λεμπρόν Τζέιμς στο Κλίβελαντ: «Είχα μία συζήτηση με τον Μπλατ και τον ΛεΜπρόν. Ο ΛεΜπρόν στις 8 το πρωί βρίσκεται στο γήπεδο για προπόνηση και γι΄ αυτό είναι τόσο μεγάλος παίκτης»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.