ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βαζέχα: «Ένα μικρό πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό»

Ένα μικρό πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό δίνει ο Κριστόφ Βαζέχα με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις», ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας.

Βαζέχα: «Ένα μικρό πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό»

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, δίνει το πλεονέκτημα στο «τριφύλλι» λόγω της κούρασης του ΠΑΟΚ από το ευρωπαϊκό παιχνίδι και κάνει τη δική του πρόβλεψη για το ντέρμπι της Κυριακής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστόφ Βαζέχα στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για το ντέρμπι:

«Τα παιχνίδια αυτά είναι για τους ποδοσφαιριστές ότι καλύτερο, ειδικά όταν παίζουν σε γεμάτη Τούμπα».

Για την αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων:

«Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές, ο Παναθηναϊκός έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω της κούρασης του ΠΑΟΚ από το ευρωπαϊκό παιχνίδι αλλά μην ξεχνάμε την Τούμπα που είναι μια πολύ δυνατή έδρα και με τον καταπληκτικό κόσμο που έχει ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για κάθε ομάδα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 8.160 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κούραση του ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα θα είναι κουρασμένος ο ΠΑΟΚ, δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες».

Για τον Μπερμπάτοφ:

«Περιμένω περισσότερα από αυτόν, ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε έναν Μπερμπάτοφ να σκοράρει συνέχεια. Είμαι καλύτερος του (χαριτολογώντας). Ο Μπερμπάτοφ είναι μεγάλο όνομα, σίγουρα χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη αλλά ο ΠΑΟΚ θα έχει κέρδος από τον Βούλγαρο».

Για τα πλεονεκτήματα του ΠΑΟΚ:

«Δεν υπάρχει κάποιος που ξεχωρίζει, έχει ένα καλό σύνολο όπως και ο Παναθηναϊκός». Για την πρόβλεψη του ίδιου για τον αγώνα της Κυριακής:

«Αν και πέρυσι ο Παναθηναϊκός κέρδισε δύο φορές στην Τούμπα, φέτος βλέπω το ματς για ισοπαλία και πιο συγκεκριμένα για 1-1».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.