ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τι θα γίνει άμα πάρει ευκίνητο ψηλό;

Σκεφτείτε ένα ακόμα αθλητικό πεντάρι δίπλα στον Γκιστ να «ταϊζεται» από Διαμαντίδη-Καλάθη…

Τι θα γίνει άμα πάρει ευκίνητο ψηλό;

Παρατηρούσαμε χθες Καλάθη-Διαμαντίδη να οργιάζουν δημιουργικά και τον Γκιστ να γίνεται πρώτος μάγκας καρφώνοντας με μανία τη μπάλα ανεβάζοντας τους αγκώνες του ακόμα και πάνω από τη στεφάνη.

Σκεφτείτε τι θα έχει αν αποφασίσει να πάρει ο Τζόρτζεβιτς ευκίνητο ψηλό που θα σβήσει το μειονέκτημα των περιορισμένων αθλητικών προσόντων Παπαγιάννη, Ραντούλιτσα, Κούζμιτς. Καλοί, χρυσοί και άγιοι οι τελευταίοι μα αδυνατούν ν’ ακολουθήσουν τους ρυθμούς επίθεσης του «γκαζωμένου» Νικ και του ασύλληπτα εγκεφαλικού αρχηγού ο οποίος μονίμως δείχνει μια φάση ταχύτερος από συμπαίκτες/αντιπάλους.

Μια προσεκτική επιλογή ξένου κι η ομάδα θα είναι έτοιμη για εκτόξευση, εδώ τα προηγούμενα χρόνια μ’ ένα σωρό underachievers έφτανε μια ανάσα από το φάιναλ-φορ, πραγματοποιώντας τεράστιες νίκες. Πλέον με Καλάθη, Πάβλοβιτς, «Ράντου», Φώτση, Διαμαντίδη οι προσωπικότητες πλήθυναν.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 30.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.