ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπιέντοφ: «Τα παιδιά έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι»

Ο Γκόραν Μπιέντοφ μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, σχολιάζει τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε με σημαντικά παιχνίδια για τους «πράσινους», γράφει για την εξαιρετική αντίδραση της ομάδας και εφιστά την προσοχή, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο.

Μπιέντοφ: «Τα παιδιά έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι»

Ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, παρά την έντονη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά το blog του στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:

«Καλησπέρα και χαίρομαι που επικοινωνούμε ξανά μετά από ένα κοπιαστικό «πακέτο» αγώνων και μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η τελευταία εβδομάδα ήταν γεμάτη απ’ όλες τις απόψεις. Είχαμε ένα μακρύ και κουραστικό ταξίδι στο Κράσνονταρ και ήταν η πρώτη φορά που μας βγήκαν σημάδια κόπωσης ή έλλειψης ενέργειας στο παιχνίδι μας. Ήμασταν κουρασμένοι πραγματικά και μετά την επιστροφή μας στην Αθήνα ήμασταν… πεθαμένοι. Έπρεπε μέσα σε δύο ημέρες να βρούμε τρόπο να ανακτήσουμε την ενέργεια μας γιατί μας περίμενε το ματς με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας. Ήταν το πρώτο μας επίσημο ματς στο γήπεδο μας και για κάποιους παίκτες μας ήταν η πρώτη φορά που θα ζούσαν κάτι τέτοιο.

Όταν… ξυπνήσαμε χάναμε με 15 πόντους

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.831 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο γήπεδο επικρατούσε μια τρομερή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς μας και πολλοί μείναμε έκπληκτοι με αυτό το θέαμα. Όταν… ξυπνήσαμε βρισκόμασταν πίσω στο σκορ με 15 πόντους. Μετά από αυτό το σημείο, όμως, αρχίσαμε να παίζουμε, να διεκδικούμε και να παλεύουμε κάθε μπάλα. Να μιλάμε μεταξύ μας στο γήπεδο, στην άμυνα, να βγάζουμε ενέργεια και έτσι ήρθε μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη για εμάς.

Είχαμε εξαιρετική αντίδραση

Το αποτέλεσμα μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση, πίστη πως μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα και να έχουμε σωστές αντιδράσεις. Δεν σας κρύβω πως το παιχνίδι που ακολουθούσε με την Καρσίγιακα το φοβηθήκαμε λίγο.  Είχαμε να κάνουμε με μια ομάδα που βγάζει μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι της, έχει πάρα πολύ αθλητικούς παίκτες και χτυπά στο ένας εναντίον ενός. Μας προβλημάτισε αυτό το γεγονός του τρόπου που αγωνίζεται η Καρσίγιακα διότι στην προσπάθεια που κάναμε στο ματς με τον Ολυμπιακό χάσαμε ενέργεια και δεν ξέραμε μήπως αυτό μας κοστίσει. Τα παιδιά όμως έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο προηγηθήκαμε με 15 πόντους και μετά διατηρήσαμε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια. Είμαστε ικανοποιημένοι από την αντίδραση μας, αλλά δεν έχουμε χρόνο να σταθούμε σε αυτό καθώς φεύγουμε για το Ρέθυμνο. Ένα ματς που για πολλούς μοιάζει εύκολο στα χαρτιά αλλά αν δεν το προσεγγίσουμε καλά και δεν το αντιμετωπίσουμε σαν ένα ματς Ευρωλίγκας θα έχουμε πρόβλημα.

Δεν «κλέβει» κανείς, δεν θέλει κανείς να βάλει 25!

Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα το περάσαμε γιατί έχουμε αρχίσει να χτίζουμε ένα καταπληκτικό κλίμα μεταξύ μας. Ένα κλίμα ομάδας. Τα παιδιά νιώθουν πολύ καλά μεταξύ τους. Τους αρέσει να παίζουν μαζί τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Δεν νοιάζει κανένα να βάλει 25 πόντους ή να βάλει το «εγώ» του πάνω από το σύνολο. Δεν κλέβει κανείς στην άμυνα και σε κάθε παιχνίδι έχουμε έναν καινούργιο «πολυτιμότερο παίκτη». Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είμαστε τυχεροί που έχουμε κάποια πολύ έμπειρα παιδιά που μας δείχνουν τον δρόμο και τη σωστή κατεύθυνση. Σε κάθε παιχνίδι κάποιος άλλος βγαίνει μπροστά. Όλα αυτά μας βοηθούν ν’ ανταπεξέλθουμε γνωρίζοντας πως είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ξεκίνημα σε όλες τις διοργανώσεις. Κάπως έτσι τα καταφέρνουμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Γκόραν».

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...