ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αν είχε και σουτάκι…

Εξαιρετικός στην άμυνα ο Κούζμιτς αλλά στην επίθεση σκοράρει μόνο με κάρφωμα ή επιθετικό ριμπάουντ.

Αν είχε και σουτάκι…

Σίγουρα με όσα έχουμε δει ουδείς στον Παναθηναϊκό ορκίζεται για την ποιότητα των επιθετικών κινήσεων του Όγκνιεν Κούζμιτς μα ο Σέρβος είναι ιδανικό συμπλήρωμα του Ραντούλιτσα στην άμυνα. Στο παιχνίδι κυπέλλου οι ερυθρόλευκοι υπόφεραν προσπαθώντας να τον βγάλουν εκτός θέσης στα εξαιρετικά σκριν που έκανε, ενώ ούτε λόγος για σκέψη επιθετικού ριμπάουντ με το θηρίο στο ζωγραφιστό.

Ο πρωταθλητής κόσμου με τους Γουόριορς ναι μεν υστερεί σε ταχύτητα σε σχέση με τα «πεντάρια» που θα βρει απέναντί του στην Ευρωλίγκα όμως τα μακριά του χέρια κρύβουν το φως στους αντιπάλους του. Επιπλέον ο προπονητής τον χρησιμοποιεί πολλές φορές κορυφή στην άμυνα ώστε ν’ αποτρέψει την προσπάθεια πικ εν ρολ.

Βγαίνει ο Σέρβος ψηλά μην επιτρέποντας στο γκαρντ να δει την κίνηση του σέντερ και να πασάρει, είδαμε να συμβαίνει αμέτρητες φορές στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κόντρα στην Καρσίγιακα! Αν είχε το χουκ του Ραντούλιτσα (σκοράρει μόνο με κάρφωμα ή μετά από επιθετικό ριμπάουντ και σπρώξιμο της μπάλας στο καλάθι) θα μιλάγαμε για… περιπτωσάρα που ελάχιστοι στην Ευρώπη είχαν μυριστεί…

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 25.898 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.