ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε παραλήρημα ο Γκιρτζίκης, απειλεί τον ΠΑΟ!

Η ΕΠΟ καλεί τη Σούπερ Λίγκα να προειδοποιήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για αποβολή της από το πρωτάθλημα, με αφορμή την επιστολή του «τριφυλλιού» και το αίτημά της για αλλαγή του διαιτητή Αρετόπουλου.

Σε παραλήρημα ο Γκιρτζίκης, απειλεί τον ΠΑΟ!

H επιστολή του Γιώργου Γκιρτζίκη προς τον Γιώργο Μποροβήλο:

«Σας κοινοποιούμε επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σας δηλώνουμε την αγανάκτηση και τη μηδενική ανοχή μας σε τέτοιου είδους ανήθικες και απαράδεκτες ενέργειες.

Αξιώνουμε να δράσετε άμεσα ως υπεύθυνη διοργανώτρια αρχή, προβαίνοντας σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, έναντι της ΠΑΕ – μέλους σας.? ?Η συγκεκριμένη ΠΑΕ, παραβιάζοντας και καταστρατηγώντας τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει βάσει των ισχυόντων κανονισμών, υπηρετεί πιστά μια στρατηγική εκφοβισμού, απειλών και κατασυκοφάντησης της διοίκησης της ΕΠΟ.

Είναι πλέον βέβαιο ότι επιδιώκει την προνομιακή μεταχείρισή της από τα θεσμικά όργανα, έναντι των υπολοίπων μελών του Συνεταιρισμού σας, στρεφόμενη κατ’ ουσίαν εναντίον του. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν εκβιάζεται, δεν ανέχεται απειλές, παρεμβάσεις και υποδείξεις που με την επίφαση της «κάθαρσης» εξυπηρετούν ιδιοτελείς στοχεύσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.808 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτές οι πρακτικές που έχουν επικοινωνιακούς σκοπούς πλήττουν την αξιοπιστία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και δημιουργούν κλίμα εκφοβισμού εντός και εκτός γηπέδων.Τέλος και με αφορμή αυτή την επιστολή, σας καλούμε να καταστήσετε σαφές στο σύνολο των μελών σας, ότι από πλευράς Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή σε τέτοιου είδους ενέργειες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.