ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εditorial

Συνέλθετε κύριε (ηθικέ) πρόεδρε…

Είναι ανέκδοτο να μιλάει ο Γιώργος Γκιρτζίκης για ανήθικες και απαράδεκτες ενέργειες και να κάνει λόγο για πλήγμα στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συνέλθετε κύριε (ηθικέ) πρόεδρε...

Αλλωστε, ο Παναθηναϊκός, με την επιστολή του, δεν ζήτησε εύνοια, όπως κάνουν άλλοι… υπογείως. Απλώς ζητάει απ’ όλους να κάνουν σωστά τη δουλειά και να έχουν την ίδια αντιμετώπιση όλες οι ομάδες. Προφανώς, όλο αυτό φαίνεται… κάπως στην ΕΠΟ και τον κ. Γκιρτζίκη, ο οποίος, να θυμίσουμε, ότι είναι τρις κακουργηματικά κατηγορούμενος, ενώ η ομοσπονδία και πρώην μέλη του Δ.Σ έχουν ανοικτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη. Και μιλούν για ηθική…

Για τον ορισμό Αρετόπουλου, τα έχουμε ξαναπεί. Όταν μια ομάδα παίρνει μόλις ένα φάουλ σε 90 λεπτά, με τον συγκεκριμένο διαιτητή, έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται. Μιλάμε, άλλωστε, για… παγκόσμιο ρεκόρ, όλος τυχαίως κατά του Παναθηναϊκού!

Τέλος, πρέπει να γίνει ξεκάθαρο το εξής, όσο κι αν κάποιοι πάνε να κάνουν το άσπρο – μαύρο. Η επιστολή της ΠΑΕ προς την ΕΠΟ δεν αναφέρει ότι προσέφυγε στη δικαιοσύνη, αλλά ότι θα το κάνει αν συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση.

Συνεπώς, ο κ. Γκιρτζίκης, με την ενέργειά του καλέσει τη Σούπερ Λίγκα να κάνει… ντα το «τριφύλλι», απειλώντας με αποβολή είναι εκτός τόπου και χρόνου. Συνέλθετε κύριε πρόεδρε, που ξαφνικά θυμηθήκατε να τοποθετηθείτε, ενώ για όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου “στρουθοκαμηλίζετε”…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ