ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Με τον κόσμο για τη νίκη»

Ο Αναστασία Σλούκα καλεί, μέσω του blog της στο panathinaikos24.gr, τον κόσμο στο αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος».

«Με τον κόσμο για τη νίκη»

«Καλησπέρα σας,

Αυριο (16:00) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ έχει το πρώτο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» δίνουμε τον αγώνα, που είναι από τους μεγαλύτερους της σεζόν.

Η ομάδα μας όλη την βδομάδα δούλευε σκληρά κ είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες γνωρίζοντας τη σημασία κ τις ιδιαιτερότητες αυτού του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από την περσινή ομάδα του Ελληνικού που πήρε το πρωτάθλημα, με δυο προσθήκες. Είναι ίσως η ομάδα με το πληρέστερο ρόστερ βάσει προγνωστικών.

Εμεις θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων, όπως κάνουμε πάντα. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Μαζί με την ώθηση κ την ενέργεια του κόσμου μας θα παλέψουμε για τη νίκη. Σας περιμένουμε»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE