ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Green...ιάρα

Είναι ωραίος και μετράει…

Πρέπει να πονάει πολύ να χάνεις δύο φορές από τον Παναθηναϊκό μέσα σε 10 μέρες και κερασάκι στην τούρτα να χάνεις και από τον κύριο «..10 μέρες…» Άπαπα! Μη σου τύχει!! Γράφει η Green-ιάρα.

Είναι ωραίος και μετράει...

Γράφει η Green…ιαρα.

Λογικά ο Ολυμπιακός χθες έχασε από τη Λαμποράλ επειδή μάλλον πάλι θα έβριζαν τη μάνα του Τόμιτς στα σέρβικα, όπως ισχυρίστηκαν ότι έκανε κι ο Καλάθης τις προάλλες, που τον κορόιδευαν το καλοκαίρι οι συμπαίκτες του και τον έλεγαν καράφλα και δεν ήξερε τι σημαίνει! Ήταν ένα ματς με ανατροπές χθες, αλλά στο τέλος συνειδητοποίησαν ότι ο αντίπαλος φορούσε πράσινα..

Παρεμπιπτόντως να σας πω ότι ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί σήμερα στις 16:00 τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Γιαννακόπουλος» για την Α1 Μπάσκετ Γυναικών. Πάμε για το 3/3 και για άλλο ένα φαααπ! Εξάλλου είναι φίνα τα κορίτσια.

Μετά την αγωνιστική ανάκαμψη στο ποδόσφαιρο έρχεται δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα κι όπως είπε κι ο κύριος Πέτριτς η κορυφή περνάει από αυτά τα ματς. Τούμπα τούμπα παραράμ, αύριο και ήδη η ΚΕΔ φρόντισε να μας δείξει τις κλασσικές αγνές προθέσεις της, ορίζοντας ένα από τα μπουμπούκια της για το αυριανό ματς στη  Θεσσαλονίκης. Εμ! Βέβαια στο λιμάνι θεωρούν φιλικό το αυριανό ματς, λόγω των καλών προσωπικών σχέσεων των δύο προέδρων και είπαν να βάλουν τα μεγάλα μέσα! Που να ξέρετε όμως από πολιτισμό εσείς; Εσείς που μοιράζατε κάποτε κρασιά Da pipa! Ουγκ! Γελάει ο κόσμος δις!

Για να green-ιάξω όμως λίγο και να δικαιολογήσω το όνομα μου. Τη Δευτέρα που μας πέρασε, εκείνη την καταπράσινη Δευτέρα, μέσα μου όταν καταλάγιασε η χαρά της διπλής νίκης, αναρωτιόμουν πόσο μεγάλο είναι το χάσμα χαρακτήρα μεταξύ Λεωφόρου – ΟΑΚΑ. Τι εννοώ; Αντιλαμβάνομαι τη διαφορά αφενός του μπάτζετ και αφετέρου της διαφορετικότητας του αθλήματος. Όμως το τριφύλλι στην καρδία είναι το ίδιο για όλους και όλες στη φανέλα.

Πόση σιγουριά έχουμε όλοι για τη νίκη όταν μπαίνουμε στο ΟΑΚΑ για να δούμε μπάσκετ και πόση όταν μπαίνουμε στη Λεωφόρο; Ακόμα κι όταν χάνουμε με 15 πόντους, ακόμα κι αν έχεις γυρίσει από την Ρωσία ξημερώματα Κυριακής μετά από ένα παιχνίδι Ευρωλίγκα που έγινε την Παρασκευή βράδυ και παίζεις Δευτέρα με τον Ολυμπιακό, μέσα μου έχω μία άτυπη σιγουριά για το ροζ φύλλο αγώνα. Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, που χωρίς ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις, απέναντι σε ένα θεωρητικά εύκολο αντίπαλο (ΠΑΣ) στην έδρα σου, έπρεπε για άλλη μία φορά να φύγουμε νικητές με την ψυχή στο στόμα και με γκρίνια για τη διαιτησία και με δηλώσεις του στυλ: από το σημερινό ματς κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα κι όχι την εμφάνιση..

Όχι άλλα σκωτσέζικα ντουζ ρε Πανάθα… Βρες ξανά την ισορροπία και τη σταθερότητά σου κι όπως πάντα εμείς θα είμαστε δίπλα σου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ