ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός μάχης ο Σάντσεθ

Με τον Σέρχιο Σάντσεθ να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Εκτός μάχης ο Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ένιωσε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα ο Γιάννης Αναστασίου να τον αφήσει εκτός αποστολής. Ο αποκλεισμός του Ισπανού είχε ως αποτέλεσμα να μπει στην αποστολή μετά από καιρό ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (25/10, 19:30), με τον Έλληνα τεχνικό να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης και την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, κυκλοφορία μπάλας, αμυντική λειτουργία και επιθετική ανάπτυξη. Ο Μέντες έκανε ατομικό και θεραπεία, ενώ Εσιέν, Ταμπάκης και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά. Εκτός αποστολής, πλην του Σάντσεθ, έμεινε και ο Νίκος Καλτσάς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσους επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.