ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρέκας: «Λάθη και αστοχία μας στέρησαν τη νίκη»

Στα πολλά άστοχα σουτ από την περιφέρεια αλλά και στα λάθη του β’ μέρους, στάθηκε ο Πέτρος Πρέκας μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Πρέκας: «Λάθη και αστοχία μας στέρησαν τη νίκη»

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ γυναικών, αναφέρθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα στο β’ μέρος, ενώ ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας που παρά τη συγκλονιστική υποστήριξη που παρείχε δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς και αν η κούραση και τα λάθη έφεραν την ήττα:

«Πριν πούμε οτιδήποτε για το αγωνιστικό μέρος, θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός και του ζητάω μια μεγάλη συγνώμη που δεν μπορέσαμε να του δώσουμε τη χαρά της νίκης, ενώ ξέραμε όλοι μας πώς την ήθελε πάρα πολύ.

Κάναμε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, όμως τα λάθη που κάναμε στο β’ ημίχρονο και η αστοχία που είχαμε έκριναν το αποτέλεσμα».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη μη συμμετοχή κάποιων αθλητριών:

«Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο πάνω σ’ αυτό το κομμάτι».

Γιατί ενώ υπήρχε αστοχία από την περιφέρεια η ομάδα συνέχιζε να σουτάρει:

«Το μπάσκετ ανέκαθεν ήταν και είναι μια διαδικασία ομαδική, ότι σου δίνει η άμυνα του αντιπάλου πρέπει να το εκμεταλλεύεσαι. Ο αντίπαλος έπαιξε πολύ κλειστά μας έδωσε πολλά ελεύθερα σουτ, τα οποία ενώ τα πήραμε υπό καλές συνθήκες δεν τα αξιοποιήσαμε. Αν τα βάζαμε θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πάρα πολύ εύκολα και θα ήταν μια διαφορετική ιστορία τώρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.