ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλέντζου: «Χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού»

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Τούλα Καλέντζου λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, μίλησε για την ήττα στο ντέρμπι, τους λόγους που ήρθε αυτή και έδωσε σύνθημα ανασύνταξης.

Καλέντζου: «Χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού»

Η αρχηγός του «τριφυλλιού» σχολίασε τα λάθη της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως ακόμα δεν έχει κριθεί η πρωτιά στην κανονική περίοδο και πρόσθεσε πως από τη Δευτέρα αρχίζει και πάλι η δουλειά για το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τι δεν πήγε καλά παρά την προσπάθεια τη δική σας, αλλά και του κόσμου;

«Όπως είχα πει και πριν το παιχνίδι, θέλαμε τον κόσμο για να μας σπρώξει προς τη νίκη και εμείς με τα χέρια μας και τα πόδια μας. Δυστυχώς ενώ αρχικά ελέγχαμε το παιχνίδι, στη συνέχεια χάσαμε το μυαλό μας, ήμασταν άστοχες και χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Με τέτοιες ομάδες, δεν έχεις τέτοιες πολυτέλειες. Κολλήσαμε αρκετά στο σκορ, ήμασταν κακές στην άμυνα και στην επίθεση ενώ είχαμε αρκετά σωστές επιλογές, ήμασταν άστοχες, ενώ κάναμε και περισσότερα λάθη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο που κάναμε καλή εμφάνιση».

Στο πρώτο ημίχρονο πήρατε διαφορά μέχρι οκτώ πόντων. Σε εκείνο το σημείο κάνατε κάποια λάθη. Ήταν λάθη κούρασης, κόλλησε το μυαλό;

«Θεωρώ σε εκείνο το σημείο πως η ψυχολογία μας ήταν καλή, ενώ είχαμε προετοιμαστεί σωστά για το παιχνίδι. Δε θέλω να πιστεύω πως απογοητευτήκαμε. Σίγουρα όταν κολλάς στο σκορ, λες ότι είσαι άτυχος και άλλα τέτοια. Εμείς απλά κάναμε λάθη, κάναμε λάθη που μας στοίχησαν».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιστεύεις πως αυτή η ήττα, θα στοιχίσει και την πρωτιά στην κανονική περίοδο ή είναι ακόμα πολύ νωρίς;

«Όχι. Είναι άλλωστε πάρα πολύ νωρίς ακόμα, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και εμείς, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες. Είναι μόλις η 3η αγωνιστική και δε μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Θα δούμε τις βαθμολογίες όταν έρθει το τέλος της κανονικής περιόδου».

Από εδώ και πέρα, θα μιλήσει ο εγωϊσμός του Παναθηναϊκού;

«Από δω και πέρα και μέχρι αύριο, μπορούμε να τα βάλουμε κάτω τα πράγματα, να κάνουμε τον απολογισμό του αγώνα, την αυτοκριτική μας και από την Δευτέρα να είμαστε όλες έτοιμες και αγωνιστικά και ψυχολογικά, καθώς έχουμε παιχνίδι το Σάββατο. Το παιχνίδι σήμερα δεν κατέληξε όπως θα θέλαμε, αλλά πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.