Ακαδημίες

«Άλωσαν» το Ρέντη οι μικροί

Οι Παίδες του Παναθηναϊκού πήραν μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη με 1-0. Σκόρερ του «τριφυλλιού» ο Καραγιάννης.

Οι μικροί πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη χρονιά, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός που έπαιξε ακόμα ένα ντέρμπι, μετά από εκείνο της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ (0-0), εμφανίστηκε σοβαρός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε μία δίκαιη νίκη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το σημείωσε ο Καραγιάννης στο 55′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-0. Οι «πράσινοι» είχαν ακόμα δύο ευκαιρίες προς το φινάλε της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα.

Σκόρερ: 55’ Καραγιάννης

Ολυμπιακός: Σφυρλάς, Καλλιμούκος, Μαρτίνης, Τασιάς, Γκοτζαμανίδης, Ράμα, Κωνσταντινίδης (70’ Κουλουριώτης), Γλυνός, Γεωργαντής (52’ Μπουλάρι), Φέκκας (52’ Μουγιός), Τσακίρης.

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Βαγιανίδης, Παρασκευόπουλος, Καραγγιάννης, Κλάιφερτ, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης (76’ Ηλιάδης), Κώστας (40’ Νούσης), Τζαβίδας, Αλεξόπουλος (60’ Δωματάς), Ζαγαρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version