ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Άλωσαν» το Ρέντη οι μικροί

Οι Παίδες του Παναθηναϊκού πήραν μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη με 1-0. Σκόρερ του «τριφυλλιού» ο Καραγιάννης.

«Άλωσαν» το Ρέντη οι μικροί

Οι μικροί πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη χρονιά, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός που έπαιξε ακόμα ένα ντέρμπι, μετά από εκείνο της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ (0-0), εμφανίστηκε σοβαρός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε μία δίκαιη νίκη.

Παίδες Παναθηναϊκού-Panathinaikos24

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το σημείωσε ο Καραγιάννης στο 55′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-0. Οι «πράσινοι» είχαν ακόμα δύο ευκαιρίες προς το φινάλε της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα.

Σκόρερ: 55’ Καραγιάννης

Ολυμπιακός: Σφυρλάς, Καλλιμούκος, Μαρτίνης, Τασιάς, Γκοτζαμανίδης, Ράμα, Κωνσταντινίδης (70’ Κουλουριώτης), Γλυνός, Γεωργαντής (52’ Μπουλάρι), Φέκκας (52’ Μουγιός), Τσακίρης.

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Βαγιανίδης, Παρασκευόπουλος, Καραγγιάννης, Κλάιφερτ, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης (76’ Ηλιάδης), Κώστας (40’ Νούσης), Τζαβίδας, Αλεξόπουλος (60’ Δωματάς), Ζαγαρίτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE