ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ομάδα που κερδίζει…

Με τον Μάρκους Μπεργκ στην ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί στην Τούμπα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να μην φαίνεται ότι θα κάνει άλλες αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ.

Ομάδα που κερδίζει...

Οι «πράσινοι» παίζουν αύριο στο γήπεδο της Τούμπας με μόνο στόχο τη νίκη και τη συνέχεια των νικηφόρων αποτελεσμάτων. Ο Γιάννης Αναστασίου λοιπόν δεν πρόκειται να κάνει μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Μπεργκ επιστρέφει στο βασικό σχήμα αντί του Πέτριτς και οι υπόλοιποι δέκα, είτε σε 4-4-1-1 είτε σε 4-3-2-1, είναι οι: Στιλ, Μαρινάκης, Νάνο, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Λαγός, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Καρέλης και Μπεργκ. Σήμερα μετά την προπόνηση στις 13:30 θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει για Θεσσαλονίκη.

Την προπόνηση αναμένεται να παρακολουθήσει και ο Γιάννης Αλαφούζος, που θα αναχωρήσει την Κυριακή για να δει την αναμέτρηση από κοντά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.