ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παντέλη: «Χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο»

Αισιόδοξη για τη συνέχεια εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης η Δώρα Παντέλη και μιλώντας στο panathinaikos24.gr τόνισε πως χάθηκε μόνο μια μάχη, αλλά στο τέλος με σκληρή δουλειά και υπομονή θα έρθει η δικαίωση.

Παντέλη: «Χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο»

Η έμπειρη φόργουορντ του τριφυλλιού, αναφέρθηκε στη δυναμική παρουσία του κόσμου και στην αμέριστη στήριξη που παρείχε στην ομάδα, ενώ κατέληξε λέγοντας πως τα μέλη της ομάδας θα πρέπει να είναι περήφανα και τυχερά που έζησαν αυτή την αναμέτρηση με την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Δώρα Παντέλη στο panathinaikos24.gr.

Τι δεν πήγε καλά και ήρθε η ήττα;

«Καταρχήν δεν χάσαμε τον πόλεμο, αλλά μόνο μια μάχη. Δεν τελειώνει τίποτα από την 3η αγωνιστική. Καθαρά από δικά μας λάθη χάσαμε το ματς. Νομίζω πως σουτάραμε όσες βολές σούταρε και ο Ολυμπιακός,  αλλά εμείς χάσαμε πολλές απ’ αυτές. Χάσαμε σε κρίσιμο σημείο του ματς την αυτοσυγκέντρωση μας και αυτό μας κόστισε.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.058 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σ’ αυτό το σημείο που βρισκόμαστε, είναι κάποια λάθη που δεν συγχωρούνται και το δείχνει το αποτέλεσμα, Παρ’ όλα αυτά εμείς παλέψαμε. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερή που έζησα αυτό το παιχνίδι, όπως και οι συμπαίκτριες μου, καθώς είχαμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας που ήταν απίστευτος.

Έχουμε μεγάλη στεναχώρια που δεν του δώσαμε τη χαρά της νίκης, αλλά ξέρουμε πως θα είναι πάντα δίπλα μας και θα μας στηρίζει και στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει μέσα από τη σκληρή δουλειά που θα κάνουμε».

Πιστεύεις πως μετά την ήττα και όπως αυτή ήρθε, ο εγωισμός της ομάδας πληγώθηκε;

«Όχι. Γιατί όσες είμαστε σ’ αυτή την ομάδα έχουμε μάθει να παίζουμε με το κεφάλι μας ψηλά, γιατί ξέρουμε πως είμαστε μια καλή ομάδα με απίστευτο κόσμο από πίσω που μας στηρίζει και μας παροτρύνει και ξέρουμε επίσης πως οπουδήποτε και να παίξουμε θα γεμίσουν το γήπεδο για να μας υποστηρίξουν».

Για τη συνέχεια της σεζόν:

«Ξέρουμε ποιες είμαστε. Έχουμε η μία την άλλη για υποστήριξη και με τη βοήθεια της διοίκησης του κ.Μιχαλαριά, αλλά και της δουλειάς που κάνουμε με όλο το τεχνικό τιμ, θα είμαστε πάντα ικανές για να παλέψουμε μέχρι το τέλος με τη μαχητική ψυχή μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...