ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Στην Τούμπα με αυτοπεποίθηση για τη νίκη»

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στην Nova, ο Μλάντεν Πέτριτς.

Πέτριτς: «Στην Τούμπα με αυτοπεποίθηση για τη νίκη»

Ο Κροάτης στράικερ με δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση, αναφέρθηκε στο πως θα αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ μίλησε και για την βαθμολογική διαφορά που χωρίζει το «τριφύλλι» από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι και πάλι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα ματς εκεί. Πιστεύω, όμως, ότι παρά την δυσκολία του θα καταφέρουμε να κάνουμε σωστά τα πράγματα εκεί».

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει πολλά ματς του ΠΑΟΚ, αλλά γνωρίζω τον ΠΑΟΚ από τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν αλλάξει προπονητή. Ο κάθε προπονητής έχει τις δικές του ιδέες. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς ποδοσφαιριστές, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν πάμε εκεί για να κρυφτούμε. Πάμε με αυτοπεποίθηση και με στόχο να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Θα είναι σημαντικό να μην χάσουμε την συγκέντρωσή μας. Η ατμόσφαιρα θα παίξει σημαντικό ρόλο, αλλά θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να προσβλέπουμε στη νίκη».

Για τον Τούντορ: «Θα είναι όμορφο που θα δω τον Τούντορ. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αλλά εύχομαι την καλή τύχη να μην την έχει απέναντι σε εμάς».

Για τη μάχη του τίτλου: «Όσο μπορούμε να κρατήσουμε αυτήν τη διαφορά σε μικρό επίπεδο, τόσο το καλύτερο. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Μετά τις δυσκολίες που περάσαμε προχωράμε με νίκες. Πάμε καλά. Έχουμε τέσσερις νίκες και μερικές από αυτές τις πετύχαμε απέναντι σε δύσκολες ομάδες. Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και μπορούμε να πούμε ότι θα προχωρήσουμε καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.