ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Ο κόσμος η δύναμή μας…»

Ο Δήμος Δερμιτζάκης, μετά την ισοπαλία με τον Υδραϊκό στην πρεμιέρα της Α1 πόλο ανδρών, μπλογκάρει στο panathinaikos24.gr, τονίζοντας πως η ομάδα του Παναθηναϊκού, από αγώνα σε αγώνα θα γίνεται καλύτερη.

«Ο κόσμος η δύναμή μας...»

«Γεια σας,

Δυστυχώς όπως και να το κάνουμε κάθε αρχή πρωταθλήματος κρύβει και εκπλήξεις. Δεν κρύβομαι ποτέ πίσω από το δάκτυλό μου, γι’ αυτό για μας η χθεσινή ισοπαλία με τον Υδραϊκό, θεωρείται σαν ήττα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλό μας.

Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και γι’ αυτό το λόγο δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο θεωρώ πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας.

Η ομάδα στοχεύει ψηλά και πιστεύω πως όντας καινούρια επί της ουσίας ομάδα, με εντελώς νέο πρόσωπο, θα βρούμε τα πατήματά μας, θα βελτιωθούμε άμεσα, θα γίνουμε καλύτεροι, θα ανεβάσουμε «σφυγμούς» και θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας, για ακόμη μια φορά ήταν καταπληκτικός και τον θέλουμε δίπλα μας, σε κάθε αγώνα. Ξέρουμε ότι τον στεναχωρήσαμε με το αποτέλεσμα της πρεμιέρας, ωστόσο θα γίνουμε καλύτεροι και θα μπορέσουμε να τον ανταμείψουμε για τη βοήθεια που μας δίνει. Είναι για μας η δύναμή μας!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ