ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Έπρεπε να τα έχουμε καταφέρει καλύτερα»

Απογοητευμένος ήταν ο Λουκ Στιλ μετά την ήττα στο ντέρμπι της Τούμπας, κάνοντας λόγο για ένα κάκιστο ξεκίνημα από πλευράς Παναθηναϊκού, που ουσιαστικά έκρινε και το παιχνίδι γρήγορα. Αποστολή στη Θεσσαλονίκη: Βασίλης Μοιρώτσος.

Στιλ: «Έπρεπε να τα έχουμε καταφέρει καλύτερα»

Ο Άγγλος κίπερ αποκάλυψε την απογοήτευση που υπάρχει στην ομάδα μετά την ήττα και δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είχε αντιδράσει καλύτερα μετά το άδικο πέναλτι που δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ, πριν κάνει το σχόλιο του για τη «μάχη» του τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στιλ, μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Πληρώσαμε το απίστευτα κακό ξεκίνημα που κάναμε στο παιχνίδι. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να μπαίνεις στο ματς και να είσαι σε εγρήγορση. Εμείς κάναμε ακριβώς το αντίθετο, ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε πολύ γρήγορα για εμάς με τα τρία γκολ που δεχθήκαμε. Είμαστε απογοητευμένοι, έπρεπε να τα έχουμε καταφέρει καλύτερα, να έχουμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση, αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι προσπαθήσαμε, ήταν αργά».

Για τη φάση του πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα το πρώτο γκολ έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Ήταν σε ένα σημείο που καμία ομάδα δεν είχε απειλήσει. Ήταν μια γρήγορη φάση, ο διαιτητής πρέπει να αποφασίσει σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εγώ διαμαρτυρήθηκα έντονα, γιατί θεώρησα πως δεν υπήρξε καν παράβαση. Ήταν σημαντικό, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να αντιδράσουμε διαφορετικά παρά το γκολ, είναι λάθος μας που δεν το κάναμε».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, για τη συνέχεια και τον στόχο του πρωταθλήματος: «Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Είδαμε το παιχνίδι πριν, τον είδαμε να κερδίζει, το γεγονός ότι πήγε τη διαφορά στους έξι βαθμούς μας έβαλε ακόμα μεγαλύτερη πίεση για τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα, πρέπει από την πλευρά μας να κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ακολουθούν σημαντικά και δύσκολα ματς, πρέπει να βελτιωθούμε και να κοιτάξουμε να τα κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...