ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουτρουμπής: «Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε»

Τα αίτια της κακής εμφάνισης που έφερε την ήττα από τον ΠΑΟΚ, προσπάθησε να αναλύσει μετά τη λήξη του ματς, ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Κουτρουμπής: «Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε»

Ο αμυντικός του τριφυλλιού σε δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε πως υπάρχει έντονη απογοήτευση στην ομάδα για την εμφάνιση που πραγματοποίησε και επεσήμανε πως οι κενοί χώροι που άφησαν στον ΠΑΟΚ, ήταν το κύριο αίτιο της ήττας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέραμε πως είναι ένα δύσκολο ματς, ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός φέτος αλλά δυστυχώς δεν ανταπεξήλθαμε όπως θα θέλαμε. Χάσαμε με ένα βαρύ σκορ. Αυτά τα δέκα λεπτά που φάγαμε τα τρία γκολ ήταν το κλειδί του αγώνα. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Τι δεν βγήκε στο πλάνο;

«Δεν πιέσαμε όπως έπρεπε τον ΠΑΟΚ, είχε κενούς χώρους και το εκμεταλλεύτηκε. Έβαλε εύκολα τρία γκολ. Ήρθε και το πρώτο γκολ το οποίο ήταν με πέναλτι το οποίο ακούσαμε ήταν έξω από την περιοχή, δεν είμαι σίγουρος τώρα και ήρθε αυτή η βαριά ήττα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.534 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήσασταν και λίγο άτολμοι επιθετικά, μόλις μια τελική στο πρώτο ημίχρονο; «Τους περιμέναμε πάρα πολύ χωρίς λόγο στο πρώτο ημίχρονο, δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε να παίζουμε. Ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε αυτό και σκόραρε τρία γκολ».

Η ζωή συνεχίζεται και έρχονται και άλλα παιχνίδια, περιμένεις να βγάλει αντίδραση η ομάδα; 

«Μετά από μια τέτοια ήττα, θέλουμε πολύ να κερδίσουμε το ματς του Κυπέλλου, είναι το πρώτο ματς, αλλά και αυτό με την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό».

Με την υπόθεση τίτλο τι βλέπεις τώρα, χάσατε πολύτιμο έδαφος; 

«Χάσαμε πολύτιμοι έδαφος γιατί και ο Ολυμπιακός κέρδισε σήμερα αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για το πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.