ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκες παντού ζητάει ο Αλαφούζος

Στο ξενοδοχείο οπου έχει καταλύσει η ομάδα του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να μιλήσει με Αναστασίου και παίκτες, δίνοντας το σύνθημα για την συνέχεια της χρονιάς μετά την ήττα στην Τούμπα!

Νίκες παντού ζητάει ο Αλαφούζος

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι ακόμη «ζεστή»  και άπαντες στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να… ξεχάσουν τον τρόπο που προήλθε.

Από τη μία το φάουλ που έγινε… πέναλτι μετά από απόφαση του Αρετόπουλου και από την άλλη η κατάρρευση της ομάδας μέσα σε 10 λεπτά, είχε ως συνέπεια το εύκολο 3-1 του ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να βρεθεί  το απόγευμα της Τρίτης στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και να μιλήσει με παίκτες και Γιάννη Αναστασίου για την συνέχεια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, πρόεδρος του «τριφυλλιού» είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Αναστασίου, αλλά και με παίκτες όπου σε γενικές γραμμές είπε σε όλους τα ίδια πράγματα.

Ο κ.Αλαφούζος ζήτησε από τους παίκτες να σηκώσουν κεφάλι και να αφήσουν πίσω τον αγώνα της περασμένης Κυριακής, ζητώντας τους να ξεπεράσουν αυτή την κατάσταση με συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Την ίδια… τακτική φέρεται να ακολουθήσει και  το Σάββατο, την παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ,  όπου θα βρεθεί ξανά είτε στο ξενοδοχείο, είτε στο Κορωπί.

Εκεί αναμένεται  να μιλήσει σε τεχνικό τιμ και παίκτες  για την παρουσία του Αρετόπουλο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα  διαιτητικά πεπραγμένα που έχουν συμβεί από την αρχή της σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.