ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Στη Βαρκελώνη για το καλύτερο»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για τη Βαρκελώνη, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να αποκαλύπτει πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στους νέους παίκτες, λόγω των τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα.

Τζόρτζεβιτς: «Στη Βαρκελώνη για το καλύτερο»

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Πέμπτης (29/10, 22.00) τη Μπαρτσελόνα, με τη συμμετοχή του Όγκνιεν Κούζμιτς να κρίνεται την τελευταία στιγμή, όπως είπε και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, που είδε παράλληλα τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να μένει στην Αθήνα λόγω των ενοχλήσεων στη μέση.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», γνωρίζει πως το αυριανό παιχνίδι θα είναι δύσκολο απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα και τονίζει πως ο Παναθηναϊκός θα πάει για το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ένας κλασσικός αγώνας Ευρωλίγκας. Μια γιορτή για την διοργάνωση. Έχουμε κάποια θέματα τραυματισμών. Ο Γιάνκοβιτς λόγω προβλήματος στη μέση έμεινε πίσω, ενώ ο Κούζμιτς θα δούμε αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει λίγο. Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, έμπειρη, με πολύ καλούς αθλητές. Οι νέοι παίκτες της είναι πολύ αθλητικοί. Εμείς θα πάμε εκεί για το καλύτερο. Η αποστολή μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη με αυτές τις συνθήκες και αυτό σημαίνει πως θα δώσω χρόνο και στους νέους παίκτες της ομάδας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει τέσσερις νίκες στα πέντε παιχνίδια της. Είναι μια έμπειρη ομάδα, με πολλές λύσεις και στο γήπεδό της είναι ακόμη πιο δυνατή. Δεν υπάρχει ομάδα που έχει τέσσερα στα πέντε και να μπορείς να πεις ότι δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...