ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Πάμε για ένα σκληρό ματς»

Να ανταπεξέλθει στην πίεση και στην ένταση που θα βγάλει η Μπαρτσελόνα, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Τζέιμς Φελντέιν κατά την αναχώρηση της ομάδας για την ισπανική πόλη.

Φελντέιν: «Πάμε για ένα σκληρό ματς»

Ο άσος του «τριφυλλιού» μίλησε για το σπουδαίο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα «παλέψει» για το καλύτερο, σε ένα σκληρό ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζέιμς Φελντέιν:

«Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Έπαιζα τέσσερα χρόνια στην Ισπανία και ποτέ δεν έχω κερδίσει μέσα στη Βαρκελώνη. Τώρα πηγαίνω εκεί με τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα. Δεν έχει σημασία που η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει κάπως χαλαρά. Επειδή γνωρίζω αυτή την ομάδα είμαι σίγουρος πως θα βρει τις λύσεις. Εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε στην πίεση και στην ένταση που θα δώσουν στο παιχνίδι τους. Θα παλέψουμε για το καλύτερο, πάμε για ένα σκληρό ματς».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.954 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...