Παρασκήνια

«Διαλέγω κόκκινο γιατί δε με γουστάρουν…»

«Διαλέγω κόκκινο γιατί δε με γουστάρουν…»

Ο Στράτος Περπέρογλου διαλέγει Ολυμπιακό, αντί Παναθηναϊκού, διότι οι οπαδοί των «πράσινων» δεν τον… γουστάρουν, λόγω της μετακίνησης του στον Πειραιά.

Τελικά, η αχαριστία είναι προνόμιο… κάποιων που έφαγαν ψωμί από τον Παναθηναϊκό και τώρα μπορούν να καρπώνονται όλα αυτά, που απολαμβάνει ο κ. Περπέρογλου.

Για όσους δεν είναι ενήμεροι… ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, στη Media Day της καταλανικής ομάδας, σε ερώτηση που του έγινε για το που πέρασε καλύτερα, στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, απάντησε:

«Πέρασα πολύ καλά και στους δύο, ήταν σημαντικοί σταθμοί της καριέρας μου, αλλά στον Ολυμπιακό ίσως επειδή ήταν και πιο πρόσφατο μάλλον το ευχαριστήθηκα περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς, οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν με… γουστάρουν πια, οπότε διαλέγω το κόκκινο».

Γιατί διαλέγει λοιπόν κόκκινο ο Περπέρογλου; Διότι γνωρίζει ότι στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να παίξει ξανά, ενώ στον Ολυμπιακό, ποτέ δεν ξέρεις, όλο και κάποιο ένσημο μπορεί να κολλήσει, άλλωστε δεν τον πήραν και τα χρόνια…

Αλλά η ουσία είναι αλλού. Οκ δε σε γουστάρουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού (και καλά κάνουν), αν φοράς παντελόνια γιατί δεν μιλάς για το υπόλοιπο κομμάτι του Παναθηναϊκού. Τον Πάυλο, τον Θανάση, τον Ζέλικο, τον Ιτούδη, και άλλους… Άσε τον κόσμο. Αυτούς που σου έδωσαν υπόσταση (αθλητική), κουβέντα;

«Ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργηθέντος», λέμε εμείς για τον Στράτο. Ναι αυτόν που πλήρωναν οι Γιαννακόπουλοι όταν ήταν τραυματίας και κινδύνεψε ακόμα και η ζωή του, αυτόν που έφερε στον Παναθηναϊκό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον έκανε παίκτη.

Exit mobile version