ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στη Βαρκελώνη θα είναι ωραία…

Για ακόμη μία χρονιά Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα θα… διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»,  για τον τρίτο όμιλο της Ευρωλίγκας (29/10-22:00, Novasports2, panathinaikos24.gr).

Στη Βαρκελώνη θα είναι ωραία…

Ο… αλλαγμένος φετινός Παναθηναϊκός, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει, είναι έτοιμος να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο και να φύγει με τη νίκη από τη Βαρκελώνη.

Ένα… διπλό που θα του δώσει παράλληλα το πάνω χέρι για την πρωτιά στον όμιλο, καθώς το «τριφύλλι» αλλά και η Μπαρτσελόνα θεωρούνται τα φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής.

Μετά την ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν αλλά και τη νίκη επί της Καρσίγιακα, ο «εξάστερος» θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών κόντρα στους Καταλανούς, που και αυτοί με τη σειρά τους βρίσκονται στο 1-1 (ήττα από Καρσίγιακα, νίκη με Ζιέλονα Γκόρα).

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 24.893 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς ο Γιάνκοβιτς έμεινε στην Αθήνα με ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Κούζμιτς μπορεί να ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, όμως η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση που ο Σέρβος σέντερ δεν καταφέρει να μπει στο παρκέ, τότε ο Παπαγιάννης αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ στη θέση 5 πρόκειται να δούμε και τον Γκιστ.

Στην αντίπερα όχθη, οι μπλαουγκράνα πιθανότατα να μην έχουν στη διάθεση τους τον τραυματία Ντόελμαν, ενώ έχει επανέλθει ο Σάμουελς.

Το σημερινό παιχνίδι της θα είναι το 35ο μεταξύ των δύο ομάδων, με την προϊστορία να είναι υπέρ της Μπαρτσελόνα, καθώς μετράει 22 νίκες έναντι 12 του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.